Saturday, 29 July 2017

Dah la mahal. Akhirnya,MERANA


HAJATNYA NAK FLAWLESS, TAPI MERANA !

Saya nak share produk pertama saya.

Kenalkan diri dulu.

Nama: Siti Nurbaya bt Mustafa Kamal
Asal: Kedah
Menetap: Labuan
Status: Berkahwin

Boleh panggil Baya ☺

Alkisah, bermula bila cari punya cari supplement utk muka berjerawat tapi xjumpa.

Almost give up.

Thought of other alternative, Baya cuba satu supplements lain. Yang masa tu memang gempak la.

Makan boleh putih, kulit flawless. Artis semua pakat makan sampai putih melepak.

Haha Terpengaruh! Supplement tu bentuk biji.

Dah la mahal. Akhirnya, MERANA.

Orang yang memang jumpa Baya tiap-tiap hari terkejut tgk muka 😭

Masa tu belum lagi Baya jumpa Shaklee ni. Kawan suggest cucuk Vitamin C.

Desperately I asked my father tapi arwah abah tak bagi. Tapi pujuk jugak and he gave permission.

Gambar kiri masa Baya dah cucuk Vitamin C kali kedua tak silap.

Alhamdulillah. Ada perubahan dari yang sebelumnya. Kalau tak lagi teruk kat pipi dan dahi tu.

Tapi, bulan pertama kena cucuk 4 kali untuk Vitamin C tu bagi kesan pada kulit. Kos satu suntikan RM170 tak silap. Sebulan tak ke RM680 😭😭 Dan bulan seterusnya satu suntikan sampai pulih.

Bulan pertama tu buat 4 kali.

Tapi nak maintain tu tak tahan.

Lagipun, CUCUK VITAMIN C adalah ILLEGAL. No KKM approval. Jangan follow cucuk-cucuk tau.

Cari lagi alternative. Terbaca pasal Vitamin C shaklee. Tawakal je la masa ni nak boleh pulih ke tak.

Yakin dan maintain dengan Vitamin C setiap hari.

Lepas tu tambah ESP. Alhamdulillah.

Alhamdulillah
Alhamdulillah
Alhamdulillah
Alhamdulillah

Makin hari makin lega dengan perubahan kulit.

Sebab tu saya sayang Vitamin C sustained released dengan ESP ni.

Baya faham sangat penderitaan orang ada jerawat banyak ni 😖


No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.