Thursday, 6 July 2017

Ziarah raya sambil cod Vivix



Malam tadi berkesempatan g beraya ke rumah parent kawan Fazlina masa sekolah rendah.
Sebelum ni uncle amek VIVIX sebotol , alhamdulillah bacaan darah cantik.Kali ni uncle borong 4 botol terus. Semoga Allah izinkan uncle dan aunty berterusan dapat manfaat dari VIVIX..AMIN

Syiok sangat dapat jumpa mereka berdua cuma tak berapa best sebab kami g beraya dah pukul 9 lebih.Encik suami ada program ngan anak murid siang tu so terpaksa la cod malam malam.

TQ Uncle & aunty for the special treats ..maaf la na kami x bleh lama lama singgah ..anak anak  kecik ni besa la bila dah borring mula la buat rumah orang macam rumah sendiri..kiki

percuma red cooler bag dan sudu shaklee ..paper bag tu pun dapat gak


No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.