Saturday, 12 August 2017

Hamil selepas amalkan set Kesuburan Shaklee

Menimang cahaya mata sendiri adalah impian bagi setiap pasangan yang berkahwin.

Rezeki kita berbeza ,ada yang dikurniakan zuriat tak sampai berapa bulan selepas bernikah.Ada yang bertahun-tahun lamanya menanti kehadiran cahaya mata.

Paling sedih bila pergi ke mana mana keraian kan.. mak ayah mungkin faham keadaan kita.Bila berjumpa dengn saudara mara , kawan-kawan..di asak -asak dengan soalan yang kita sendiri tak ada jawapan untuk nya.Hanya mampu mengukir senyuman kelat , dalam hati menangis tak sapa yang tahu.

Fazlina doakan semoga anda yang sedang menanti saat yang indah ini terus diberikan ketabahan dan berita gembira oleh Allah swt.

Oh ye , izinkan Fazlina share dengan anda manfaat SET KESUBURAN SHAKLEE.Tapi sebelum tu , elok juga kalau buat check-up dengan doktor terlebih dahulu.Bila dah tau apa masalah kesuburan anda, lebih mudah Fazlina nak suggest supplement yang sesuai untuk anda.

Kebiasaan nya MASALAH kesuburan adalah seperti berikut :

1.Period tak teratur
2.Stress
3.Obesiti
4.Kesan dari ubatan yang di ambil
5.Telur atau sperm sedikit ,kecil dan lemah
 Dan lain-lain.


Di sini Fazlina nak huraikan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN:

• GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat.



• ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama.

• VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil.

• B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress.

• ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat.

• VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami.

• VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active. Yang nih boleh share consume Husband and Wife.

Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil. Fazlina serta kan sekali beberapa feedback customer yang berjaya hamil selepas amalkan supplement dalam Set Kesuburan Shaklee.





Jadi untuk anda yang sedang dalam ikhtiar untuk hamil, Fazlina highly recommend untuk anda cuba consume Set Kesuburan nih. Mana tahu rezeki Allah nak bagi selepas  ikhtiar dengan set ni kan 😊


Fazlina Samsuddin
http://wasap.my/+60195560012

No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.