Shaklee products are beyond organic?




Shaklee products are BEYOND ORGANIC.

Maksudnya macam mana tu?

Status organik produk Shaklee nih lagi mendalam sikit.

Kalau produk lain biasanya dapat status certified as organic bila mana mereka ambil sumber sumber yang ditanam tanpa menggunakan racun and even baja pun yang semula jadi.

But then bila proses di kilang, mereka mungkin tak berapa nak organik lagi dan ada additional bahan bahan kimia lain.

Unlike Shaklee, sumber supplement Shaklee bukan sahaja diambil daripada tumbuhan dan haiwan yang dijaga atau dipelihara secara 100% organik, tapi masa penuaian dan pemprosesan kat kilang pun masih lagi mengekalkan status organik.

That is BEYOND ORGANIC.

Ada Senior Master share tadi sampai kan botol supplement Shaklee sendiri kalau kita tanam, ia bersifat biodegradable.

So when you choose Shaklee, you will know three things to be true.

It is SAFE.
It is PROVEN.
And it is EFFECTIVE.

Comments

Popular Posts