Sunday, 5 November 2017

LUKA BERSALIN CEPAT BAIK MAK TANG SENANG HATI ❤



Kali pertama amek Vitamin C Plus ni masa lepas bersalin kan Ayyadh.Alhamdulillah happy sangat sebab luka cepat baik...misi tanya amek apa?

Bila tunjuk botol biru yang selalu viral tu ..

misi kata "Ooo...patutla " 😉

Saya pun macam yang lain gak , lepas abis sebotol tu.Tak makan dah.

Dahla makan buah jarang sangat , sayur pun longgok tepi pinggan ( JANGAN TIRU AKSI INI )

Sampai la satu hari , masalah sinus makin teruk
Pantang habuk skit ...automatik watery eyes, runny nose...pakejla dengan demam semua.

Insaf kejap la amek balik Vitamin C plus , amek setiap hari tanpa skip .

WOW !

Bila bangun pagi dah tak  bersin
Bila dah jumpa habuk dah tak demam
Ini memang luarbiasa untuk akak
Alhamdulillah sangat !

BONUS jerawat kalau naik time P cepat je kecut tanpa kesan.

Kulit pun dah tak berminyak sangt macam dulu..syiokkkkk sangattt 👍

Patutla setiap bulan stok Vitamin C plus ni laju je  orang order 😍

Vita C lover !
Fazlina Samsuddin
0195560012

No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.