Sunday, 12 November 2017



SERING DI EJEK DAN DI HINA GARA-GARA MASALAH KULIT WAJAH , WANITA INI TEKAD UNTUK MELAKUKAN SESUATU...


"Woi blusher dkt pipi kau tu mmg semula jadi ke? Takboleh hilang?" Kahkahkah masa tu aku dekahkan sekali. Konon nak sedapkan hati sendiri. Padahal dlm hati.. mau ditumbokk aja hahaha.

Ada pulak yang baikkkk sangat tanya,

"Kau ni tak pakai pencuci muka ke?"


MEMILIKI kulit wajah yang halus mulus adalah impian semua wanita.

Bagi seorang gadis yang bernama Husna ini,beliau mempunyai masalah kulit yang agak teruk.

Ejekan dan kata sinis rakan-rakan membuatkan dirinya depress sehingga setiap malam menangis.

Beliau tekad untuk ambil Vitamin C jenama Shaklee, satu jenama yang telah sekian lama mengungguli pasaran.




3 sisi wajah kak sena dari sudut yang berbeza. Tahun yang berbeza. Dan perubahan yang berbeza lagi ketara 🙊

Dulu kalau orang panggil atau senang cerita tu sebenarnya kena ejek 🙄

"Woi blusher dkt pipi kau tu mmg semula jadi ke? Takboleh hilang?" Kahkahkah masa tu aku dekahkan sekali. Konon nak sedapkan hati sendiri. Padahal dlm hati.. mau ditumbokk aja hahaha.

Ada pulak yang baikkkk sangat tanya,

"Kau ni tak pakai pencuci muka ke?"

Berlapik ke idok ke haku pun tak tahu deknonnn. Sbb masatu memang sadokan je hati. Padahal malam malam sentiasa nangis. Bantal basah dgn airmata dn hingus 😔

Rambut sama hitam.. dalam hati siapa yang tahu? (Aci ke ayat ni?) 🤣

First supplement ambil hanyalah VITAMIN C  Shaklee sebab masa tu student lagi. Itulah yg palig murah dan paling mampu ahahha. Murah weh bawah seratus. Lepastu tahan 6bulan sebotol. Mana laahh budak universiti yg sengkek ni takmau kan 🙄🙄




Dah kahwin sambung jugak ambil. Tapi masa tu hidayah tu datang sbb dah pregnant anak kedua. Padahal anak pertama baru umur setahun 🙊 kihkihkih.

Sbb masa tu penat sgt. Bisnes sana sini. Semua uruskan sendiri. Dengan anak pun kak sena hurung bawak kemari kesinun. So nak ambil supplement utk tambah tenaga.

Penat diknon duk baking sampai ke 3 pagi. Kaki cepat lenguh. Badan selalu sakit. Kita pun ambillah set mengandung. Tapi versi bajet. Ambil ostematrix + ESP + VITAMIN  + OMEGAGUARD (MINYAK IKAN).

TAPI...
YANG LAIN DIHARAPKAN..

YANG LAIN PULAK DAPAT HASIL!!

KULIT MUKA PULAK TER TAK SENGAJA SIHAT DAN BEBAS PARUT 🙊

Hasil konsisten skrg,
Kulit muka alhamdulillah jauh beza dari dulu 😭
Konfiden tu mai macamtu ja...

Skrg dah tak kesah dah nak pakai tudung warna apa taw.
Konpiden level tu tahap dewa 💅

Alhamdulillah.

Sebabtu lah kak sena setia dengan shaklee ni hampir 9bulan dah taw 😍 syukur! Takmo cari lain dah. Dengan shaklee je kulit boleh sihat, duit pun buleh dapat 😎😎

Syiok!

Ada yang punyai masalah sama ke? Jangan tangguh tangguh ambil produk shaklee .Lagi lama, lagi susah parut nak hilang dek 😭😢 meh kita tolong lapkan airmata awak.. biar kita jadi bahu awak 🤗

Terima kasih kerana sudi baca artikel ini dan semoga bermanfaat.Nantikan entri yang berikutnya ...




FAZLINA SAMSUDDIN
Whatsapp/SMS ; 019 556 0012

COD ALOR SETAR/JITRA/POKOK SENA/MERGONG/KEPALA BATAS/BANDAR BARU AMAN.URUSNIAGA SECARA POS KE SELURUH MALAYSIA SECARA PERCUMA **



No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.