Wednesday, 27 December 2017

Day 1 part 2 - shaklee incentives trip Star Libra cruise



Special sket sebab luggage kami staff cruise hantar sampai ke bilik.Kalau g sendiri kene drag luggage sampai ke bilik tau.


Sampai je Port Klang , pun macm nk naik flight gak tau.Korang standby ic ngan pssport sesiap kat poket bg supaya senang nak keluarkan.



Ada insiden yang tak best berlaku time ni , skrin henset pecah retak sejuta .wuaaa ! Tapi sebab tak nak rosakan mood bercuti ,pasrah je la ahaks !

Masuk je bilik , sejuk hati bila ada welcome note dari Shaklee plus dapat blue lagoon shaker ni yeayyy !


Ok sedikit tips nak share ngan korang

Naik cruise ni tak leh bawak iron tau , so bawakla baju dan tudung yang ironless

Tapi dun worry sebab ada laundry service , kami hantar baju untuk iron ritu banyak gak dalam 15 pcs kut caj nya RM35 je

Jangan lupa beli international adaptor ...kalau takde kene sewa ngan cruise dalam RM20 ..better beli la baru RM10.




Kat Cruise ni ada wifi free tapi kat deck 9 je tau...kami ritu beli wifi untuk 4 hari RM150 gitu...boleh pilih nak sehari ke dua hari ke atau pakej sepanjang cruise.Coverage ok sampai bilik pun dapat.

Bilik cabin agak kecik , bawak beg luggage satu dah cukup dengan back pack.
FS pack luggage cmni


Baju dan pant yang nak pakai gulung ..ni FS pack untuk 4 hari. Bawak baju sket pun takpe sebab, boleh hantar laundry .

Malam tu kami  dinner kat deck 10 , Restoran Marina..restoran ni halal plus banyak pilihan.Kat cruise ni ada tiga restoran yang halal iatu Restoran Marina , The 4 seasons dan The spices...



No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.