Wednesday, 27 December 2017

DAY 1 - Part 1 Shaklee incentive trip Star cruise Libra


Alhamdulillah , tahun ni dapat lagi sertai Incentive trip Shaklee.. Specialnya tahun ni , kami jalan jauh sket dengan Star Libra cruise.

22/11/2017


Dari Alor Setar ke KLIA2 , naik flight AirAsia.
Ha naik AirAsia ni luggage kene bayar tau tak macam Malindo.

Flight pukul 8.30 pagi ... anak-anak time hantar umi tu nampak macam ok je.

Bila dah nek flight , husband hantar gambar ni ..


Jangan kata anak yang nanges , mak dia pun menitik air mata sama haha! Tapi sebelum g trip ni , ummi dia dah masak sesiap lauk diorang and frozenkan so nanti abi just tinggal defrost je..stok kek untuk seminggu pun ummi buat.

Ok , sampai kat KLIA2 pukul 9.00 pagi.Mula la mencari kedai nak makan.Lastly kami makan nasi kat dunkin donut.Harga dia memang wow la.. nasi sosej ngan mocha total dalam RM30 gitu..tapi sebab dah lapo..hentam je



Kat sini ada citer lawak , janji nak jumpa sideline kami Mariam..tak jumpa jumpa..jenuh la tawaf sana sini..rupa-rupanya yang tak jumpa tu sebab kami ronda kat tempat yang sama.Mujur ada staff airport yang sudi tunjukan pintu untuk keluar.. gelak besar la masing-masing 😂

Waktu berkumpul ngn Shaklee pukul 4 petang.Nasib baikla dh jumpa team mate 



Kami sampi kat Port Klang pukul 7.30 malam..driver bas laju tak hengat sebab nak kejar cruise.









No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.