Saturday, 13 January 2018






Hujung tahun
lepas dia excident di highway nak ke sungai petani.

Mashaallah tekejut  tengok muka dia. Sampai doc hospital pantai nak bagi injection vit c utk cepat pulihkan luka di muka dia.

70% muka Takdir Irwani di jahit. Muka kembang setalam. Subhanallah 😭😭😭

Dia cerita semalam masa admit di hospital takpe la doc inject vit c melalui drip dekat tangan. Tapi bila doc dah bagi balik rumah, dia kena follow up mai inject dekat muka kot.

Apa lagi dia kol branch bercakap dengan pakar nutrisi shaklee, pakar cakap boleh telan vit c MEGADOSE!!!

Sehari 18biji (6biji pagi, 6biji petang, 6 biji malam)
Dia minum ESP 2 sudu besar 3x sehari.
Kesan boleh hampa tengok dekat gambar selfie dia amik sendiri πŸ˜…

Sakit2 pon duk selfie. Bukan apa, sebab ramai orang kat luar sana takot sangat nak amik vit c shaklee lebih dari sebiji. Takut dapat penyakit buah pinggang ler, batu karang ler. 🀦‍♀️

Tapi xpe, sekarang dah ada REAL TESTIMONI pasal pengambilan Vita C sustaine Release Shaklee dengan MEGADOSE ❤️

Cuba tengok pic last tu yang terbaru, macam x percaya muka dia pernah dijahit 70% sebab kulit halus macam kulit telur. 😍😍

Vita C & ESP memang AWESOME!!!

No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.