Thursday, 8 February 2018

AKU YANG DULU BUKANLAH YG SEKARANG


Dulu nak keluar rumah rasa tak confident , selagi tak "tacap pondesen" memang tak keluar.

Kalau tak make up pun , bila keluar rumah jalan cepat-cepat ,  rasa nak lari dari semua orang yang kita kenal. HANYA orang yang alami masalah yang sama je tahu bagaimana rasanya bile kulit bermasalah

KINI TIDAK LAGI  ... 😉

ALHAMDULILLAH di pertemukan dengan si BOTOL BIRU ni ..HAPpy !


Korang ada masalah camni ?

😢jerawat dan parut
😤jeragat
😭pori besar
😔kulit burn
😰blackhead dan whitehead
😖kulit kusam dan kering
😫kulit berminyak giler
😢masalah resdung

Selain penjagaan luaran untuk kulit, pengambilan supplement untuk dalaman juga sangat penting untuk kulit yang sihat dan maintain muda remaja.

Nak cari supplement yang NATURAL, SELAMAT dan BERKESAN?

Boleh laa try VITAMIN C PLUS nih. InShaaAllah memang terbaikk..❤️

Sesuai untuk lelaki dan wanita taauuuuu !!!

Apakah KELEBIHAN Vitamin C ?
.
- Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
- Mengurangkan simptom demam dan selsema
- Perlindungan sinar UV
- Mengurangkan kesan SUNBURN
- Menjadikan kulit lebih gebu
- Melembapkan kulit dari dalam
- Mengurangkan minyak dekat muka
- Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
- Tona kulit menjadi lebih sekata
- Melindungi badan dari radikal bebas
- Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan kan luka
- Mencerahkan kulit secara semulajadi
- Membantu kelihatan lebih muda
.

VITAMIN C PLUS mengandungi khasiat VITAMIN C  lengkap dengan BIOFLAVANAOID dan juga HESPERIDIN untuk penyerapan yang lebih berkesan.

Kami dah ..and bila lagi ? 😉
Nak order ?

Klik sini www.wasap.my/60195560012www.wasap.my/60195560012



Terima kasih kerana sudi baca artikel ini dan semoga bermanfaat.Nantikan entri yang berikutnya ...





FAZLINA SAMSUDDIN
Whatsapp/SMS ; 019 556 0012

COD ALOR SETAR/JITRA/POKOK SENA/MERGONG/KEPALA BATAS/BANDAR BARU AMAN.URUSNIAGA SECARA POS KE SELURUH MALAYSIA SECARA PERCUMA **



No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.