Wednesday, 7 February 2018


ASAL PAGI JE BERSIN
ASAL BERSIN JE PAGI ...HACHOOOM!


Assalamualaikum , hai gais !
For today entry Fazlina nak cerita pasal masalah yang selalu kene bersin ,runny nose and selsema pagi-pagi ni.Tisu dua kotak tu boleh abes kat saya sorang je.

Kalau ada habuk sikit pun mudah sangat flu attack pastu mula la demam sampai 3-4 hari.

Kalau kat rumah sendiri maybe takde masalah coz everyday memang lap habuk-habuk ni.Jadi masalah nya bila go travel ke atau time g rumah orang .. so embarassing tau huhu

Then ada terbaca yang kalau ada masalah camni antara petanda immune level badan kita drop down .Nak increase daya ketahanan badan kita  kene lah makan makanan yang kaya dengan Vitamin C

Hmm ..okay
Sendiri punya salah okay , makan buah boleh kira kut dalam seminggu.Pastu buah yang beli kat mall pun mostly dah tak berapa fresh.

Cerita pasal Vitamin C ni kan , fazlina nak share la ngan korang. ALHAMDULILLAH , after consume one brand ni ... rasanya dah lama kut tak bersin pagi-pagi.

Tarraaa..



And one more , i notice yang my skin dah tak oily sangat macam dulu tau.

Jerawat pun susah nak naik.Time period tu biasala kan , naik la seketul dua tapi cepat je kecut with out leaving any scars. Masha Allah , amazing !

Why i so in love dengan Vitamin C Sustained Released ni ?


Ha see ? Selain dari organik ... vitamin C  SR ni lepaskan vitamin C ke dalam badan kita secara berperingkat tau. Really worth buying , dahla sebotol tu ada 180 biji untuk 6 bulan makan.

Kiranya sehari RM0.57 je lah wehh ..uihh mahal lagi teh ais bungkus ikat tepi yang hari-hari kita beli tu kan .

Bukan Fazlina sorang je tau yang dah in love sangat kat Vitamin C SR ni.tengok apa kata consumer yang lain 😍







Dan ramaiiiii lagii , check out di ig dan fb fazlina ye =)

Kalau nak dapatkan Vitamin C Sustained release ni kan feel free to contact me ya 😍

CLICK HERE TO REACH ME www.wasap.my/60195560012/vitaminC







Terima kasih kerana sudi baca artikel ini dan semoga bermanfaat.Nantikan entri yang berikutnya ...





FAZLINA SAMSUDDIN
Whatsapp/SMS ; 019 556 0012

COD ALOR SETAR/JITRA/POKOK SENA/MERGONG/KEPALA BATAS/BANDAR BARU AMAN.URUSNIAGA SECARA POS KE SELURUH MALAYSIA SECARA PERCUMA **




No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.