Tuesday, 13 February 2018

BUSINESS DROPSHIP ASC PRODUK BERKUALITI TIADA KOMPROMI



Wah dah kenapa plak tetiba nih ..hehe

Saja la nak share ngan korang , kenapa Fazlina in love sangat dengan bisnes produk Shaklee ni.

Pertama skali , Shaklee ni bukan baru lagi kat pasaran.Bayangkanla Vitamin C Plus yang saya dok makan selalu pun 36 tahun umur nya. Tak cerita lagi umo ESP tu sebaya embah saya dah , ESP lahir tahun 1961.. agak agak berapa umo ESP skang?



Bab KUALITI? Shaklee sangat serius jaga kualiti produk.Pernah terjadi , beberapa produk hot Shaklee yang company hold sebab kualiti bahan mentah tak capai standard yang di tetapkan Shaklee.





Paling syiok... dah x yah pikir la packaging produk ke pasal pendaftaran KKM ke.. sebab semua tu dah ready dah.



Company ada research centre dan saintis yang bertugas control dan monitor kualiti produk bukanla calang-calang orangnya .Even packaging produk pun guna biodegrable material mean environtment friendly boleh lupus dalam tanah.

lagi satu benda yang saya kira sangat sangat membantu kami sebagai pengedar ni ialah KAJIAN TERHADAP PENGGUNA YANG DH LEBIH 20 TAHUN AMALKAN PRODUK SHAKLEE .Alhamdulillah  result memang ohsem! Paling dekat sekali senior senior kami yang majority dah berumo 60s la... Masih tetap cergas biarpun dah berusia..

Memang antara impian saya tu , walaupun dah berusia kita masih cergas, nak beribadah pun tenang.Doakan ye kawan kawan 😍







So ni antara sebab kenapa saya begitu yakin nak rekemen produk ni kat kawan kawan dan family .Eh jangan plak korang lari bila jumpa saya kat luar nanti haha!

Jangan risau , Fazlina tak pernah paksa amek produk ni bila jumpa depan depan 😂🤣 i bukan jenis camtu.Bila orang tanya baru i rekemen yang mana satu sesuai dengan keadaan kesihatan u.

Tq sudi baca sharing saya ni  😍

FAZLINA SAMSUDDIN
0195560012

No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.