Sunday, 4 February 2018

SHAKLEE BUSINESS LEADER CONFERENCE 2018


Apa khabar semua ? Alhamdulillah baru berkesempatan nak update blog malam ni.Nak share dgn korang event yang Lin attend semalam BLNC kat Sunway conventional centre Petaling Jaya. Kali ni dengan tema BREAKTROUGH !



Sure korang tertanya kan , mende la business leader conference ni. Camni , setiap tahun Shaklee akan organize event ni untuk leader-leader bisnes yang qualified.Biasanya time ni la kita akan tahu apa perubahan dari segi marketing plan ke ganjaran yang company tawarkan dan juga produk baru yang bakal masuk.

Time register , dapat CoqTrol , B complex dan omega guard.Alhamdulillah bertenaga sepanjang hari.

Banyak bende best semalam ..

• Free trip Shaklee 2018/2019
• Pre Launch YOUTH SKINCARE SHAKLEE (new produk)
• Promotion & New product Shaklee 2018/2019
• Demo & Skin Test
• Saintis Shaklee dari Shaklee US datang untuk explain berkenaan YOUTH SKINCARE
• dannn of course ada goodies bag yang exclusive & awesome hanya untuk leaders!

Woven bag hijau ngan payung Youth tu goodies beg yang setiap leader dapat.beg putih tu set Youth skincare.


Ada lagi bende best time BLNC ni , waktu ni la dapat jumpa dengan mentor dan sideline sideline.Sebelum ni cuma berhubung guna whatsapp je kan.





Makan  ? Huih, biasanya event Shaklee ni tak risau dah pasal makan.BLNC ni je tiga kali makan , tea break - lunch - minum petang... duit belanja tak luak skit pun ..





Meh nak belanja gambar sekitar program




Event habis nak dekat pukul 5 petang camtu.Balik tu pun di jamu makan lagi.Nasib baikla sehari je event tu , kalau berhari-hari jenuhla balik rumah tak muat nak masuk pintu rumah.haha !

Next entry , FS share plak pasal set Youth skincare yang gojes tu tau. Terima kasih sudi baca entry blog FS ni ❤


FAZLINA SAMSUDDIN
WORK AT HOME MOM 











No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.