Saturday, 31 March 2018

ShakleeBaby | Shaklee Baby, Set Penjagaan Bayi Terbaik Bebas Bahan Kimia Berbahaya

Pening nak buat pilihan cari mandian bayi yang bebas bahan kimia bahaya dan bagus untuk kulit baby? 

Fazlina faham sangat perasaan anda, sebagai ibu sudah pasti kita berusaha nak berikan yang terbaik untuk anak kan? 

Tidak semua set mandian yang terdapat di pasaran sesuai dengan kulit baby yang sensitif. Hal ini kerana, banyak produk mandian mengandungi paraben, pewangi, pewarna tiruan dan mengandungi bahan bahan kimia yang tidak sesuai dengan kulit.
Namun, anda tidak perlu risau untuk memilih Shaklee Baby. Ia selamat digunakan oleh bayi dan juga dewasa kerana ia diformulasi tanpa :
  • Paraben
  • Phthalates
  • 1, 4-dioxan
  • Bisphenol-A (BPA)
  • Natrium Lauril Sulfat (SLS)
  • Formaldehid
  • Warna dan wangian tiruan.

Kenali Set Mandian Kulit Sensitif Dan Selamat : Shaklee Baby

Shaklee Baby terdiri daripada 3 produk iaitu:


#1. Gentle Wash (Sabun Mandian)

Sabun mandian Shaklee Baby mengandungi Chamomile, Lavender dan Aloevera organik. Mandian lembut ini mententeramkan, menenangkan dan melegakan kulit. Ia tidak akan menimbulkan alahan kepada kulit, mengandungi pH yang seimbang dan telah diuji untuk tahap sensitiviti. Ia sememangnya sesuai untuk mandian yang penuh dengan kasih sayang bagi kulit yang lebih lembut.

Ini menjadikan masa mandi lebih selamat dan menyeronokkan.
Set Mandian Kulit Sensitif


2. Soothing Lotion (Losyen )


Losyen ini juga diformulasi daripada chamomile, lavender, minyak rosemary, minyak vanilla, minyak biji bunga matahari, minyak biji jojoba dan Shea Butter organik.
Kandungan bahan ini akan memastikan kelembapan yang optimun pada kulit. Ia juga akan menenangkan dan melegakan kulit serta mengembalikan nutrien kulit yang hilang.
Seterusnya ia membantu kulit lembut secara semulajadi untuk kulit sensitif.
Set Mandian Kulit Sensitif


3. Massage Oil (Minyak Urut)


Minyak urut yang mengandungi campuran organik menenangkan ini mengandungi minyak biji bunga matahari, lavender dan chamomile.
Ia sesuai digunakan pada bila bila masa. Ia juga sesuai digunakan sebagai pelembap selepas mandi. Gunakan Massage Oil ini untuk mengurut bayi anda dengan penuh kasih sayang.
Set Mandian Kulit Sensitif

Keistimewaan Shaklee Baby Sebagai Set Mandian Kulit Sensitif



Anda tidak perlu risau apabila menggunakan produk keluaran Shaklee. Seperti produk produk suplemen yang telah menjalani ujian klinikal sebelum dipasarkan, Shaklee Baby juga telah menjalani pelbagai ujian klinikal untuk memastikan ia selamat digunakan.

Mahu dapatkan SET MANDIAN SHAKLEE BABY? Fazlina pun tak sabar nak pos kat anda set mandian organik super duper best ni.



No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.