Thursday, 25 October 2018

"9 HARI TQA JANA PENDAPATAN RM1372 TANPA MODAL!!"


"9 HARI TQA JANA PENDAPATAN RM1372 TANPA MODAL!!"

Tqa mula jadi pelanggan tetap shaklee dari dulu sebelum ada anak, kemudian pelanggan setia set hamil dan seterusnya set menyusu.

Tiba-tiba tahun ni tergerak hati nak jadi member shaklee. Kakak tqa pun cakap, baik jual dari tak ada buat apa. Sambil - sambil duduk rumah saja-saja, baik meniaga,kan 🤗

Jadi bermula lah episod Cinta bersama Shaklee. Tqa haring kat kawan-kawan dan saudara. Tqa memang dah consume lama dan rasa Shaklee Effect tu, jadi teruja nak kongsi dengan kawan-kawan.

Mudah sangat nak kongsi produk Shaklee srbab registered punya produk, bukan produk timbang kilo!

Banyak proven result dan kajian saintifik itu lebih penting.





Alhamdulillah, 9 hari Tqa all out dah dapat jana income RM 1372 !!!

Paling seronok, bila u usaha, itu yang u dapat! Tqa paling suka konsep ni. Sangat adil dan saksama. Bukan setakat produk bagus, malahan bila u berusaha untuk jual, u pun dapat untung.

1) untung runcit (harga pasaran)
2) bonus DARI COMPANY

Seperti tidak percaya tqa baru je 9hari untuk bulan ni buat sale. Tup tup cek di Web, Dapat Rm742.21 bonus!!
Alhamdulillah. Tq Allah😭😭😭

Dan untuk untung runcit untuk 9hari berjumlah Rm630!

Total untuk 9 hari sale ialah Rm1372.21
Tanjat boboi tauuu😁

Alhamdulillah, sangat berbaloi dan mudah, tak perlu buat stok menimbun.

Tak perlu urus postage. Berniaga anywhere, everywhere. Sambil urus rumahtangga dan masak.

Jadi untuk suri rumah, cikgu, nurse, student adik-adik atau siapa-siapa yang memerlukan extra income.  Al maklum zaman sekarang, pendapatan sangat diperlukan utk pelbagai keperluan.

Bagi yang benar-benar ingin berubah, jom cepat! Jangan buang masa lagi!



Ingin ketahui lebih lanjut bagaimana nak jana pendapatan dengan mudah dari bisnes Shaklee? KLIK sini NAK JOIN SHAKLEE

No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.