Tuesday, 23 October 2018

HANYA MAMPU SEWA BILIK RM500 PASANGAN INI NEKAD UBAH HIDUP



DULU NAK SEWA RUMAH PUN TAK MAMPU, KENA SEWA BILIK DGN SUAMI UNTUK RM 500, SEKARANG TUDIAAAAAA.......... LAWA GILA RUMAHHHH MEWAHHH DEPA!!!

Korang percaya tak life boleh berubah atas determination kita sendiri??

Ni kisah Ita Athirah Ahmad, ahli bisnes Shaklee RYG.Dulu, mereka hanya menyewa sebuah bilik kecil dan tidur atas tilam nipis saja dirumah flat.

Asbab bisnes Shaklee, mereka kini sudah memiliki rumah mewah Eco Majestic dan decor nya mengancam!!!!

Decoration total 6 angka siap sekali semua barang dapur dan perabot, mereka buat TANPA PERSONAL LOAN!!!Bonus dari bisnes Shaklee semata-mata.

######################################

Harini saya nak share perjalanan kami sebelum-sebelum ni. Moga dapat bagi inspirasi pada orang lain. ☺

Bila saya cakap sejak saya buat bisnes shaklee ni hidup saya banyak sangat berubah, ramai yang takpercaya. Kate MLM la. Tipu la ape la. Macam-macam.

And mungkin juga sebab ramai yang nampak saya masa dah agak senang dan mudah so diorang tak tahu macam mana susah kami dulu. Tapi hakikatnya di sinilah saya bermula.



Ini bilik yang saya awal-awal sewa dulu Sebulan rm500. Ramai la orang cakap. Nape sewa bilik je. Rm500 tu dh boleh dapat rumah flat bla bla.

                     

Reason kami masa tu sebenarnya, kami takde duit nak bayar deposit 2+1 yang selalu kena bayar tu. Tempat hostel ni saja yg kami tak payah bayar deposit tu.

So kami decide untuk mulakan hidup dekat sini. Susah payah semua kami bermula dekat sini.

Ada orang tak sanggup pun nak duduk tempat macam ni. Tapi kami sanggup. sebab terpaksa. haha!

Mesti ramai yang tak sangka kan kami mula dari sini. ☺







Sebab tu kenapa kita kene berniaga.Berniaga dan tambah pendapatan bila anda perlukan extra wang. Budaya personal loan untuk reno rumah, untuk buat downpayment rumah dan kereta ni atau personal loan raya patut kita ELAK!!!Elak bebanan hutang yang tak diperlukan.


Jom sertai bisnes Shaklee ,contact maklin di sini www.wasap.my/60195560012/JoinASCwww.wasap.my/60195560012/JoinASC


No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.