Sunday, 7 October 2018

RAHSIA IBU ANAK 4 CERGAS SELEPAS BERSALIN CEASER



Biasanya bila sebut bersalin ceaser , ibu tak boleh terlalu lasak untuk beberapa tahun bimbang luka ceaser di dalam lambat baik.

Tapi bagi Puan Mardhiah Ismail , pengalaman beliau berpantang dengan SET BERPANTANG SHAKLEE memberikan pengalaman yang sangat berbeza berbanding dengan pengalaman berpantang sebelum ni.


BERPANTANG  SEBELUM DAN SELEPAS AMALKAN SET BERSALIN JENAMA S***** TERNYATA BERBEZA !

Assalamualaikum . Saya Mardhiah binti Ismail, seorang suri rumah berpendapatan sejak 2014.

Lepas konsisten set pantang S****** untuk anak kedua saya terus jatuh cinta dan setia amalkan jenama ni. .

Pengalaman sendiri 3 kali berpantang dengan set berpantang jenama S****** , alhamdulillah sangat positif. Berbeza sangat waktu sebelum makan S****** !

JENAMA produk yang saya maksudkan ialah SHAKLEE 😍

✔️LUKA CEPAT SEMBUH
Luka cepat sembuh, boleh berpantang sendiri walaupun bersalin secara pembedahan. Jaga anak sendiri, masak sendiri, urus diri sendiri. Lepas beberapa bulan dah buat aktiviti lasak berlari, masuk hutan dan panjat bukit.

✔️TAK SEMBELIT
Tak pernah ada masalah sembelit, tak fobia pergi tandas. Lepas bersalin masuk wad dah ke tandas sendiri.

✔️BERJAYA MENYUSU EKSKLUSIF
Anak-anak berjaya menyusu eksklusif 6 bulan pertama, dan terus minum susu ibu lebih 2 tahun.

✔️TAK LETIH DAN TAK MURUNG
Tiada rasa letih dan sedih yang boleh membawa kepada kemurungan.

✔️CERGAS
Tiap kali bersalin orang tegur muka segar, jalan laju, sentiasa cergas dalam pantang.

✔️KEMBALI LANGSING
Check up anak ke-4, disangka anak sulung. Kembali langsing dan nampak lebih muda dari usia sebenar.

✔️RAMBUT TAK GUGUR
Tiada masalah rambut gugur macam anak pertama dulu, setiap hari sakit mata sakit hati tengok rambut atas lantai dan dalam bilik air. Set pantang Shaklee buat saya rajin sikat rambut.

Ini sebahagian #ShakleeEffect dengan Posnatal Set. Ada baaanyak lagi kesan best yang saya dapat sejak makan dan bisnes Shaklee ❤️


Fazlina pun mula terpikat dengan jenama Shaklee selepas mencuba SET BERPANTANG SHAKLEE.Dan kesan yang saya alami sama seperti yang Puan Mardhiah ceritakan tadi.

Jika anda berminat nak dapatkan SET BERSALIN SHAKLEE ini bolehla contact Fazlina di sini 0195560012

FAZLINA.COM


No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.