Friday, 2 November 2018

RASA NYERI DAN SAKIT DI SANGKAKAN BENGKAK BIASA RUPANYA MASTITIS



Jika payudara bengkak ketika menyusukan anak , segeralah berjumpa doktor untuk pemeriksaan lanjut.

Hari ni Fazlina nak share perkongsian daripada Puan Syikin tentang pengalaman beliau mengalami bengkak bernanah di payudara.

******

Alhamdulillah, anugerah terindah yang Allah bagi kepada ibu2 yang boleh menyusu penuh anak yang tercinta sehingga cukup 2 tahun lebih.
Dalam indah menyusu tu, Allah takdirkan saya kena bengkak @mastitis, ataupun nanah dalam breast. Mgkin sebab dari  jangkitan kuman dari tangan anak.

Rasa sakit, nyeri dan bengkak yg penuh dengan nanah. Rasa sakit tu tak tau nk habaq. Kadang2 tidur pun tak boleh sebab rasa nyeri tu sat-sat dia mai. 😭😭😭

Agak lama macam tu , suami suruh pi buat cek dekat hospital. Dua tiga kali pergi cek di hospital dan buat ultrasound. Memang masa tu doktor kata, memang penuh dgn nanah. Appointment dengan doktor pakar memang dia minta buat mini operation on the spot.

Ya Allah, terkejut gila masa tu, tapi saya minta dekat doktor untuk hold on sat sbb saya nak buat preparation

At last, saya kumpul duit dan saya beli VIVIX.VI first time saya ambik VIVIX 😊



Dan rasa macam tak percaya, lepas 3 hari minum VIVIX tapi saya ambil dos lebih dalam 6 sudu sehari, 3 pagi dan 3 malam. Alhamdulillah, dalam duk baring -baring tu, aih..pelik, air apa banyak sangat niiii..Allah, nanah tu pecah dan keluar banyak sangat.

Dan nasib baik masa tu ada BASIC H Memang saya guna untuk cuci luka tu. Dan ajaibnya, memang tak rasa pedih langsung dekat luka tu bila cuci dengan BASIC H. Tapi kalau kena air biasa rasa pedih lerrr.

Then, memang saya terus consume VIVIX tu sampai habis sebotol. Alhamdulillah tak dak lagi bengkak mastitis dan rasa nyeri tu.
Ok. 

Rasa takat ni ja dulu. Terima kasih sudi baca😘


Nak dapatkan VIVIX beserta konsultasi cara pengambilan KLIK DI SINI 0195560012

No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.