Suka makan PEDAS? Korang patut cuba ni




Sebenarnya hari ni plan asalnya nak bawak anak-anak beli baju ngan kasut sekolah.

Tetiba post ni melintas plak kat newsfeed Facebook. Tahniah ye Texas Chicken Malaysia sebab dah berjaya buat aku terliur nak try menu baru ni. Fuhhh!



Yang paling wat aku ngidam ni Korean spicy rice tu. Eh takleh jadi ni,terus ajak husband ke sana.


Tarraaaaaa....




Nebes tau mulanya,, risau indah khabar dari rupa.

Bila masuk mulut je .
Mak aihhhhh sedapnya!
Rasa pedas memang puas lah

Tak nyesal try
Ok lepas ni boleh datang lagi. Haha 😂

Siap suap husband soh rasa.
Pas abes merasa dua tiga sudu, dia cakap suh tapau 2 set bawak balik rumah

Ha ok paham, maknanya sedap la tu. Haha!
Orang lelaki ni bese la , nampak je macam takde perasaan.Kalau tak sedap takan suh tapau ye dak ngee

Nah aku zoom sket bagi korang tengok

Dalam tu ada ketulan ayam goreng spicy, ada hirisan salad and tomato. Dia nya kuah tu ada rasa macam maggi samyang tu sket sket. Bagi aku sedap la.Kalau korang sejenis yang suka makan pedas, korang patut cuba menu ni. Harga semangkuk ni RM5.80 kalau tak silap.

Yang ni pon sedap weh tapi lupa nama dia apa

Kat sini air boleh refill tau. Cma satu je , kalau kau sejenis yang memang tak lalu minum air manis manis ni better beli air mineral kat kedai Pak Mat sebelah. Takpon bawak air dari rumah. Kalau tak jenoh weh  rasa macam melekit tekak ni tak hilang haus minum air manis ting ting kat Texas ni.

Ha makan fast food ni sekali sekala takperla  jangan plak kerap sangat tau. 

Lepas settle makan kat sini , kami g berjalan jalan masuk rumah hantu plak kat Aman Central. Konon nak tengok-tengok je tapi bila keluar je .. 


Hmm korang tengok je la gambar ni. Maleh nak kata  apa apa  Nasib la tiap bulan ada income bonus Shaklee weh, bolehla nak beli apa apa teringin. Nak mintak husband segan ahaks ! 





Okla setakat ni dulu untuk entry ni,. Kalau rasa terliur  tu ha esok gi lah merasa semangkuk. Tapi korang jangan jual nama aku plak, konpem tak dapat diskaun punya. Ngee


FAZLINA 

Comments

Popular Posts