Sebelum ni badan rasa lemau dan mudah sakit. Ketahui apa yang buat kehidupan gadis ini kini berubah



Bila badan rasa lemau, emosi pun turut terganggu kan? Nak buat kerja pun rasa tak fokus, tak bersemangat. .. tak produktif. Hasilnya badan akan stress.

Ini yang di alami oleh jadis jelita ini, jom kita baca perkongsian beliau


Assalamualaikum wbt..

Haii semuaa ..

Nama diberi nurhafida . Bole pggil fida . umo 21 tahun . Masih single πŸ˜‚πŸ˜†Anak ke 5 drpd 7 adik beradik .


Fida join shaklee sebab terpengaruh dengan hasutan upline fida ( asyiefa ) πŸ˜‚ dia cakap shaklee bagus lah , untunglah dan macam2 lagi lah benefit kalau join shaklee .

Lepastu slalu duk buat posting esp sedapp lah smpai meleleh air liur . Bukan setakat dia jaa ramai lagi yang buat posting pasai esp .Kita pun apa lagii , tak boleh nak duk diam la rasa macam ishh tak boleh jadi ni ,memang kena try. Tak tahan tengok hahaha πŸ˜‚πŸ˜†

And masa bulan 4 / 2018 , fida mula beli vitamin C dengn esp . Untuk cuba rsa sndiri . Nak tau jugak lah kan , apa laa yang best sangat kan .





Cuba punya cuba , konsisten punya konsisten ..tak tersangka effect esp memang superb best gilaaa. dulu kan fida klau pagi2 slalu gastik , perut senang masuk angin , bukan setakat tu saja, tenaga pun hari3 low . Cepat penat 😫. Dah lah macamtu , susah nak membuangg pulak tu . Dalam seminggu 2 ,3 hari ja yg membuang .

Tapi lepas mengamalkan esp , alhamdulillah , gastrik makin pulih rasa semakin bertenaga , perut rasa selesa jaa . Dah tak rasa sakit . Memang heaven sangat lah  Bukan stakat tu saja , extra lagi , kulit muka jadi gebu gebas ,, lembut semacam πŸ˜‚

Memang bersyukur gilaa , haha . Apa yang lagi best , hari2 membuang . Lepas minum esp jaa , konfem2  membuang haha πŸ˜‚

Next , vitamin C . fida pun consume vitamin C jugak tau hari2 . Consume punya consume punya consume. Baru tersedar , yang kulit fida mulai sihat , lepastu dah jarang nak demam . Selsema pun susah nak dapat . Memang bersyukur sangat tak terkataaa

Effect Vitamin C mmg buat antibodi fida semakin kuat . Memang jarang dah bersin pagi2 , susah lah nk bersin . Kalau tak , sebelum nie , rasa lemau je . Mudah sakit .. Tapi sejak kenal shaklee , everything berubah  fida semakin sihatt . Ni yang seronok nihhh . 

Alergic fida yg dlu pun semua dh makin kurang . Saja laa cuba mkn udang . Alhamdulillah dh tak gatai2 atau naik biji2  kalau naik pun 1 macamtu . Kalau tak dulu ,, naik biji2 penuh muka .

Memang derita sangat 😭 . Tapi semuanya kembali bahagia setelahh konsisten mengamalkan shakleee hehe πŸ˜™

Memang heaven tak terkata haa . Klau tak , dlu .Nmpk seafood jaa fikir 4, 5, 6 kli jugak . Nk mkn kaa takmau makan . 😭 teringin tp yg nak menanggung lepastu mcm tak snggup pula . 😭Haha . Last2 tak berani mkn seafood .πŸ˜†

Alhamdulillah skrg dh bebas dari alergic .. Fida dh amal vitamin C dri bulan 4 haritu smpai lah sekarang . Jnji konsisten . Vitamin C mmg vitamin Wajib fida stiap hari . Vitamin yg lain bgi fidaa sunat . Psssssst 😁✌

Mmg shaklee effect sangattt ahh 😍 Mmg terbaikkk . Malam2 pun fida makan ostematrix ,
dy membantu untuk memudahkan proses pembuangan .

Dann kebas2 kaki pun dah makin kurang .
Mmg 3 supplement nie adalah vitamin favourite lah .

Itu saja shaklee effect dari fida . Terima kasih 😘


Sekian dari fida πŸ’•



Ingin dapatkan produk Shaklee yang Fida amalkan? Boleh hubungi ML di sini ya www.wasap.my/60195560012/ESPVitaC

Comments

Popular Posts