Cara minum ESP SHAKLEE dengan betul




" Dulu Su pernah beli ESP, minum tak sampai seminggu. Pastu dah tak minum dah ... Tak lalu nak minum ..." - Puan Suhaila


Fazlina pasti ramai yang ada pengalaman yang sama macam Sue kan.
Nak tau apa cerita Su lepas Fazlina consult cara minum ESP dengan betul?

KLIK GAMBAR UNTUK PAPARAN LEBIH JELAS


CARA BANCUH ESP SHAKLEE

Untuk dapatkan rasa yang tak muak dan pekat terutama sekali yang tak suka kan rasa susu berlemak , 1 cawan air suam lebih kurang 300ml di campur dengan 2 scoop ESP.
Boleh juga masukkan ketulan ais batu untuk rasa sejuk.

Ramai yang bancuh 3 sudu ESP dengan air suam kurang dari 300ml , rasanya memang akan sedikit muak dan pekat. Tapi ada juga yang suka rasa pekat camtu , selera kita berbeza kan hee


VARIASI RESIPI ESP SHAKLEE

Boleh juga dihidangkan dengan pelbagai cara , kutla dah borring kan minum ESP plain je

ESP DUTCH LADY STRAWBERRY SHAKE

Ni antara resipi yang paling ramai suka ,  300ml susu DUTCH LADY strawberry di campurkan dengan 2 sudu makan ESP. Kemudian masukkan ketulan ais dan shake .. Mak mertua lintas pun sampai tak perasan tau nak kata betapa sedapnya rasa ESP STRAWBERRY nih.

Tapi untuk yang ber diet , jangan amalkan selalu tau sebab susu strawberry DUTCH LADY ni manis rasanya.

Boleh juga blend dengan buah strawberry fresh kemudian campurkan dengan 300ml susu plain.



Comments

Popular Posts