Thursday, 27 June 2019

Luka bersalin ceaser rasa macam dihiris pisau hilang lepas amalkan cara ni


DAH SETAHUN BERSALIN CEASER TAPI MASIH RASA PEDIH MACAM DIHIRIS PISAU  DALAM PERUT 😢

Walaupun dah bertahun, masih rasa ngilu kat dalam perut. Sakitnya, yang pernah bersalin ceaser je tahu 😢

Masih ingat lagi masa mula-mula dia message maklin.

"Kak lin, tolonglah suggest kat saya. Yang mana elok untuk hilangkan sakit kat dalam ni. Naik kereta terhentak pun masih rasa pedih.. macam kene hiris pisau walaupun dah berbulan bersalin"

Maklin tak pernah bersalin ceaser, tapi dari apa yang Nora cakap tu dah boleh bayang wehhhh sakitnya. Fuhh

Bayangkan lah time nak nyusukan anak, ngiring je.. Berair mata menahan rasa sakit kat dalam walaupun luka kat luar dah ok.

Bila lasak sket, berasa luka dalam perut. Tapi kalau tak buat keje kang di cop "manja" lah "berat tulang" lah.. Kadang rasa nak tampo je yang suka suka nak melaser tak kene tempat ni.

Dalam diam jela menahan pedih, nak tak nak.. Kene gak wat keje. Urusan rumah perlu di bereskan, makan pakai suami dan anak-anak kene settlekan walaupun sambil menahan rasa menyeka air mata. Hebat nya yang nama isteri, ibu dan dot dot dottt ni .. Kan??

Allah yang Maha Penyembuh. Untuk masalah Nora ni, maklin suggest dia amek produk yang kaya dengan polifenol dan resveratrol.

Ada 3 cara  bagaimana produk yang kaya dengan resverstrol ni  boleh bantu ibu yang bersalin ceaser macam Nora

1. Resveratrol bersifat super antioksidan. Bila daya ketahanan badan ibu tinggi inshaAllah dapat elakkan jangkitan kuman dan nanah pada luka pembedahan especially hat belah dalam.

2. Polifenol bantu mempercepatkan penghasilan sel-sel baru. Jadi luka pembedahan di bahagian luar dan bahagian dalam menjadi lebih cepat sembuh.

3.Resveratrol bantu ibu lebih bertenaga dengan meningkatkan metokondria didalam sel.Bila ibu bertenaga, mood ibu akan lebih terkawal.. Susu badan pun meriah

Produk Shaklee yang kaya dengan Resveratrol dan polifenol ialah Vivix. Jangan risau, Vivix ni memang pati pure dari anggur Muscardine, Purple carrot, European Elderberry dan Japanese Knotweed. Takde langsung perisa, pewarna dan pemanis tambahan. Semestinya Halal!



Nak tau tak, belum habis sebotol Vivix... Nora dah call bagitau sakit yang ditanggung selama ni semakin berkurang dan akhirnya hilang. Alhamdulillah, syukur ya Allahhh! 😭 Terima kasih izinkan ramai ibu2 yang bersalin ceaser dapat manfaat dari Vivix.




Kalau korang ada masalah yang sama atau mungkin kakak ke, adik ke, bff ke yang dok mengadu sakit kesan luka ceaser... Apa kata share ngan mereka tentang manfaat Vivix.




Buat para somi di luar sana, memang la beranak ni semua orang beranak. Tapi level cabaran setiap ibu yang bersalin ni berbeza-beza tau. Betul tak #gengmakmak?



Yang ceaser ngan cara ceaser.. Yang bersalin normal ngan cara normal. Time ni la masanya layan isteri macam queen supaya mereka cepat sembuh, tak stress, happy doploh pat jam.. Ni maklin nak bitau satu rahsia.. Orang pompuan ni kalau orang lelaki layan dia macam permaisuri.. Kompemmm dia akan layan korang lebih spesel dari raja tau.. Tu  tak cayerrr la tu. Tak cayer takpe.. Buat jee..

Promo Vivix sampai 30hb tau ada less 10% ,maklin nak bagi harga kasih sayang intan payung kat kamurang. kalau berminat nak merisik ke pinang si merah perkasa ni picit lelaju link ni www.wasap.my/60195560012/PromoVivix

Sekian..

Fazlina Samsuddin
Wakil suara geng mak-mak hebat sedoonia

No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.