Jadi cikgu tadika nampak mudah tapi bukan senang sebenarnya.. Mental fizikal kene kuat habis..




CIKGU TADIKA ANGKAT TANGAN PLISSS 🙋🏻‍♀️

Seriously, maklin sangat kagum dengan anda.


Bukan senang ui nak handle anak-anak kecik yang cerdik dan cergas. Boleh lembik kita dibuatnya 😆 


Masa tengok Fayyadh kat tadika dulu, ada sorang budak ni meronta-ronta nak keluar pintu.. Jenuh kene pegang sampai 3 orang cikgu! 


Ok kali ni maklin nak share ngan u gais #MagicStory seorang guru tadika yang jelita. 


COULDN'T ASK FOR MORE.


kerja sebagai seorang guru tadika, memang penat, TIRED, phsically and mentally drained.


Bukan jaga seorang budak tapi berpuluh puluh budak, 😊 Tengahari pulak sampai petang jadi pengasuh, ikutlah kadang habis kerja pukul 7, kadang, 8 pernah sampai pukul 9. Ikut last budak balik.Tambah pula rezeki Allah bagi diba kena train kalam jamaie, i need to train 15 orang budak 5 dan 6 tahun choral in arabic.


So pagi training, lepas rehat masuk kelas, tengahari sampai petang mengasuh, lepas asar training lagi, lepas maghrib, ajar ngaji, malam consult client, Sabtu Ahad cari part time. Full 7 hari seminggu !


KERJA,KERJA,KERJA. sampai semua ex classmate yang contact dengan diba kata " KAU DAH GILA KE ?" mana rehat. Bila nak rehatnya ? Diba balas " aku rehat malam" dan "kalau takde part time" TAPI "kedai aku bukak je 24 jam.😊


Tapi i do all of that with love, because that is my passion ! Minat budak, Minat bahasa arab, minat cari duit lebih sebab taknak bebankan mak ayah. SEMUA MEMANG KEHENDAK AKU, dah tu siapa lagi nak buat kalau bukan AKU.


Tapi buat saja tak jadi, kena buat dengan sepenuh perasaan, tak boleh layankan emosi, tak boleh layankan sangat penat, kalau tak kerja tak jalan, dari situ, aku cari energy booster.


Yes ! nak tak nak, kena juga beli, sebab sayangkan badan, badan nak guna lama kan ? Start consume Shaklee from Diploma 2016. Beli untuk masalah resdung, jerawat dan untuk keluarga. Dah cuba ESP, Vitamin C, Alfalfa, Vitamin E, Herbal Blend, Peppermint, Oste, Carotomax, Aah banyak dah ! semua berkesan, not only me, mak ayah pun rasa yang sama. Sampaikan bila tengok botol tinggal 2 tiga biji, kalut whatsapp diba minta belikan. 😅 


Tapi bila kerja ni, i know i need a powerful one, yang betul betul boleh support daily routine diba ni. Biar semua diba buat tanpa culas. Ya allah. Sebab pernah menangis rasa nak berhenti awal dek kerana tak larat 😓 yela bukan setakat situation kerja, orang sekeliling dan environment pun turut sama 😣






SO TEKAD, TIME TU DENGAR TENTANG VIVIX. TOP SELLING KAT SHAKLEE HQ. 


Number 1 weyy !! Gilaaa, Aahhh diba pun cari tahu apa benefit dia and advantage dia. Perghhhh macam tu sekali eh nak hasilkan sebotol VIVIX !!! 😮


✅Saintis Buat kajian selama 8 tahun

Vivix ni 👇🏻
✅patented formula
✅10x polifenol lebih hebat
✅100% organic, dari tumbuhan semulajadi
✅Bertindak dari peringkat DNA level lagi
✅Melindungi dan membaiki sel sel DNA
✅ Memberi impak positif pada pengawalan genetik
✅Menggalakkan pembentukan mitochondria (sumber tenaga dari sel)
✅Melambatkan pembentukan proton AGE ( melambatkan penuaan – awet muda)
✅Melambatkan pemendekan telemore ! Senang cerita siapa minum VIVIV ni pasti excited dengan kesanya inshaAllah.. 

Dapat je tahu pasal semua tu, terus tak fikir panjang dah, submit order 4 botol vivix, Untuk diba, mama, ayah dan pak lang. Sebab pak lang ada penyakit buah pinggang. Jadi ikhtiar sama, sebab ramai dah yang pulih lepas amalkan VIVIX ni, Well Vivix sangat membantu memelihara sel tubuh badan agar tidak rosak, dan tak sakit 😍.


Tak fikir panjang hoiiiii ! Dan dan pulak tengah promo, memang murah berganda ganda dari harga asal.


Alhamdulillah thumma alhamdulillah, diba sangat bertenaga, tak pernah lagi bangun tidur badan rasa sihat macam yang diba rasa sekarang. Allahuakbar. Sungguh nikmat kesihatan itu nikmat yang tidak ternilai. Dan sangat bersyukur dapat hadiahkan VIVIX buat mama ayah dan pak lang. I know the are more healthy inside and out. Ceria je dorang sekarang dapat buat buat macam macam dengan badan yang sihat dan cergas. Walau umur dah cecah 60. Macam tak percaya kan 😊 hanya dengan satu sudu teh VIVIX sebelum tidur mampu mengubah segalanya !


Sekian saja dari saya " Pencinta alam semulajadi kurniaan Allah" dan semua yang terhasil daripadanya. 😊 "ikhtiarlah kamu dengan sumber Allah nescaya kamu tak akan kecewa"


Kepada anda yang nak try Vivix or should you have any inquiries please not be hesitate to contact me

www.wasap.my/60195560012/promoVivix 

#MagicStoryASC

#AmazingVivix
#MaklinStory

Comments

Popular Posts