Wednesday, 14 August 2019

LUKA CEASER TERBUKAK?



LUKA JAHITAN CEASER TERBUKA!!!

Ada sorang customer share luka jahitan czer dia terbuka balik. Dia ada share gambar tapi Ya Allah... tak sanggup nak tengok 😭

Doctor suggest dia jahit lagi sekali. Tapi dia dah fobia sangattt

Dengan confident dia cakap, takpe doctor insyaAllah nanti dia baik sendiri lah ni..

Pastu dia ikhtiar minum ESP dan Vivix.






Lepas seminggu, pergi cuci luka kat klinik, nurse kata dah nampak isi baru tumbuh :')

Jangan sesekali pandang rendah pada ibu yang bersalin ceaser. Kita tak rasa apa yang dia rasa. Kita tak lalui situasi dia.

Sakit dia tu boleh buat kita menangis setiap hari tau. Berapa lapis kulit kita disiat-siat demi lahirkan seorang anak..

Lepas bersalin, nak kena jaga diri lagi, jaga tempat luka jahit lagi, jaga baby lagi.

Kalau ada anak-anak lain pun nak kena uruskan jugak.

Bila dah jadi ibu, memang payah nak duduk saje-saje goyang kaki. Mesti ada je kerja nak buat.

Tapi nak angkat benda berat, memang tak boleh.

❌Nak dukung anak besar tak boleh.
❌Nak angkat cerek penuh air tak boleh.
❌Nak angkat bakul penuh kain pun tak boleh.

Tapi mak kita ni tak pernah pun mengadu sakit dia. Simpan sorang-sorang je.

Asalkan anak terurus, sihat dan happy.

Para suami, kalau isteri nak bersalin tak lama lagi, atau baru lepas bersalin, normal atau czer, hadiahkan lah dia vivix.

Bagi dia minum setiap hari, insyaAllah dia akan lebih cepat sihat dan bertenaga.

Kandungan polifenol dalam vivix ni boleh beri tenaga pada sel badan kita. Sebab tu, proses sel dan isi baru tumbuh tu boleh berlaku dengan lebih cepat.

Kalau sayang isteri, bantu lah dia, support dia, beri dia perhatian, tanya dia ok ke tak.

Nak dapatkan vivix, boleh terus whatsapp saya di sini KLIK SINI UNTUK ORDER

No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.