Tuesday, 6 August 2019

Setelah hampir 6 tahun berkahwin baru kini dikurniakan peluang mengandung. Ternyata ini rahsianya



Berusia 35 tahun, dah berkahwin hampir 6 tahun tapi masih belum ada rezeki nak ada zuriat sendiri.

Lepas buat check up, rupanya telur ovum nya bermasalah.Jangka hayat tak lama

Pasrah dan tawakal

Sampai satu tahap malas nak fikir tentang zuriat. Cuma beliau mengadu sering rasa letih teramat sangat. Tekanan dari tempat kerja barangkali

Satu hari terbaca tentang satu produk minuman berasaskan botani yang dikatakan berkhasiat untuk tingkatkan sel tenaga. Terus contact empunya blog.(maklin la empunya blog tu her her herrr..)



Bulan pertama minum.. Badan rasa bertenaga , tak cepat penat

Bulan kedua minum.. Rasa macam dapat "badan baru" katanya. Happy!

Bulan ketiga.. Maintain rasa sihat dan bertenaga

Bulan ke 6.. Tetiba perasaan bercampur baur. Tetiba rasa nak nangis walhal takde siapa yang marah. Badan rasa berangin asyik sendawa, bau busuk sikit muntah. Kepala pening terhuyung-hayang.

Terus maklin advice stop sat Vivix, kaworang ingat maklin tak cuak bila customer jadi macam ni? Dalam hati tak putus-putus berdoa. Tapi dalam hati terdetik sesuatu, eh dia pregnant ke?

Dapat customer yang solehah ni pun rezeki tau haha! Maklin suh buat check up, dia beli pregnancy test kit. Takut nak give hope katanya

Tak lama lepas tu, customer call tanya set vitamin untuk preggy mom.

Rasa nak meloncat mak! Alhamdulillah dear. Eh kita plak yang beriye over excited kah kah.

Mesti ramai yang tertanya-tanya kan apa elemen dalam Vivix yang bantu mereka yang ingin hamil berjaya?

Sebenarnya yang bagi mereka hamil ni Allah. Vivix ni asbab je. Usaha mereka selain dari doa dan bertawakal.

Masalah telur oxidative damage ni menyukarkan proses sperma untuk bersatu dengan telur ovum.

Dalam Vivix ni ada buah-buahan yang kaya dengan Resveratrol dan polifenol, bila badan dapat antioksidan yang secukupnya... Ovum telur yang belum atau hampir atau sudah matang dapat dilindungi daripada oxidate damage


Apabila telur yang ‘dilindungi’ ini selamat daripada menjadi rosak, ianya mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk SURVIVE, MEMBESAR dan DISENYAWAKAN. Vivix Shaklee mempunyai salah satu mekanisma untuk memperbaiki sel-sel yang rosak atau abnormal.


Kesimpulannya, Vivix juga membantu meningkatkan kesihatan lelaki dan wanita dengan meningkatkan lagi kualiti benih telur, memanjangkan jangka hayat telur dan sekaligus meningkatkan peluang untuk disenyawakan.


Ini antara feedback pasangan suami isteri, dengan izin Allah yang berjaya hamil asbab mengamalkan Vivix secara konsistan




Rasa bersalah pulak kalau tak share berita baik ni, moga-moga dapat bantu lebih ramai pasangan di liar sana yang dah lama menanti kehadiran zuriat

HARGA VIVIX untuk bukan ahli RM475.00
Untuk yang dah jadi ahli RM380 sahaja


Bulan Ogos ni promo Vivix tau

Beli 2 botol dengan harga diskaun 10% - RM684 sahaja. Jimat RM76.00!

Beli 6 botol percuma 1 botol dengan harga RM2280.00
Jimat RM380!

Nak beli sebotok je pun boleh, dah tentu best price untuk anda

Pembelian secara kad kredit  dan kad debit juga boleh tau KLIK DI SINI.


Lepas buat belian, terus contact maklin tau untuk dapatkan guide cara pengambilan.






No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.