BESTNYA BILA JADI "ISTERI BARU" NI



Bestnya jadi "isteri baru" ni kan?
Rasa bahagia dengan pencapaian diri 

Lebih bersemangat dan berkeyakinan !


Maksud jadi isteri baru ni self image yang baru. Jangan salah faham pulak tau.


Masalah bagi kebanyakkan ibu selepas bersalin ialah KENAIKAN BERAT BADAN yang mendadak. Nak turunkan punya lah susah! Nak naik lajuuu je

Bila nak bergerak tak selesa, baju lama-lama terpaksa letgo sebab dah tak muat.



There is no magic pill yang boleh bagi kurus terus dalam masa sehari okay. Kalau ada, sila jangan percaya.. Jangan pertaruhkan buah pinggang anda demi nak kurus cepat.

Biar lambat asalkan selamat. Amalkan pemakanan sihat dan gaya hidup yang aktif. Ambil makanan tambahan yang terbukti berkesan dan ada kajian secara klinikal macam Puan Asma Khalid ni.

TURUN 20KG SELEPAS BERSALIN

Orang yang kenal Asma dulu memang tak percaya bila tengok Asma yang sekarang. Jangan kata orang lain, suami sendiri pun macam tak percaya bini dia sekarang ni dah lain.

Ni semua salah Shaklee la ni!

Asma memang dah lama consume ESP sejak mengandung anak kedua. Tapi tak konsisten sangat pun. Minum ESP waktu mengandung je sebab taknak letih waktu kerja. Yes memang tak letih pun sampai pesakit ramai yang tegur doktor ni aktif ke sana ke mari walaupun sarat mengandung.

Tapi tu la,  menyesal juga tak continue set Shaklee lepas bersalin. Memang habis pantang selera jadi macam hantu. Pantang nampak semua sapu.

Sampailah mengandung anak keempat. Dah nekad nak jaga badan sebab rasa macam dugong dah waktu tu.

So, this is me now. Hasil penjagaan makanan dan kesihatan yang konsisten sejak mengandung sebelum ni. Juga dengan bantuan #setkurusshaklee. Saya ambil ESP,  Alfalfa, Omegaguard & CINCH tea. Memang berjaya turun 20kg.. Berjaya capai BMI normal. Kulit pun makin cerah berseri.


ESP


ALFALFA COMPLEX


OMEGA GUARD


CINCH MIX TEA

Best sangat jadi 'orang baru' ni. Keyakinan meningkat 100%. Nak buat apa-apa rasa cergas dan ringan je badan.



Nak dapatkan kesemua produk ni dengan harga terbaik dan tips pengambilan yang betul. Hubungi Fazlina di sini ye ORDER SET BERAT BADAN SIHAT SHAKLEE




Comments

Popular Posts