JJCM KE NENDA CAFE JITRA KEDAHHHH


Encik husband ajak dinner kat luar hari ni, katanya nak try makanan kat Nenda cafe, Jitra. Dekat ngan Yawata katanya


Hah elok sangat lah, bolehla singgah beli barang dapo sekali. Lepas shopping barang dapo, kami berjalan kaki je ke restoran Nenda Cafe nih.

Boleh intai-intai kat sini instagram NENDA CAFE JITRA


Uihh, cozy giler.. Masuk cafe ni rasa macam ada kat Secret recipe plak.  Terasa macam dalam citer Korea pun ada. Menu yang ada mostly western, nasi pun ada jugak. Tapi paling syok ada coffee la. Untuk coffee lover cam i ni memang heaven la, terus ode hot cappucino dua!




Anak - anak order Spaghetti Bolognese dan French fries. Portion sepinggan spaghetti tu boleh dua orang kanak-kanak makan. Fries tu dihidangkan dengan Nachos dan cheese, sedap yakmatt! Sepinggan tu kami sefamily makan pun tak abes abes.

SPAGHETTI BOLOGNESE NENDA


FRENCH FRIES 


Untuk kami berdua, me and my husband order Sandwich Nenda. Mujurla order sepinggan je, portion nya beso and banyak. Tapi siyessss sedap sangat. Kalau korang berhajat nak ke Nenda Cafe ni, make sure try sandwich ni. Kompem tak nyesal, makan sekali bertahun teringat-ingat

SANDWICH NENDA CAFE 

Hot cappucino wallah! 



Dessert diorang best best tau, pakkal la perut dah kenyang. Kalau tak memang nak je rasa kek kek yang ada kat situ. 








Make sure datang awal sket tau, time kami g tadi mujurla ada tempat kosong ngam ngam untuk kami lima beranak. 

Kalau nak guna waze or google map, type je NENDA CAFE JITRA, InshaAllah korang akan sampai. Nak ode produk Shaklee boleh contact omma kat sini Pengedar Shaklee Kedah

Overall? Terbaiklah.. Omma bagi sepuloh bintang kat Nenda Cafe. 

Tangan tu sebenarnya nak buat love korea tu, anak amek gambo laju bebeno. Kah! 








Comments

Popular Posts