KAWAL BACAAN GULA YANG MENCANAK SEWAKTU MENGANDUNG, IBU MUDA INI BERKONGSI RAHSIA



STGHESSSSS BILA BACAAN GULA TINGGI!

Masa mengandung Daneen dulu, bacaan blood sugar profile  BSP Tina 10.2!  Sangat tinggi tau 😥

Kalau bacaan BSP tinggi ,  kena induce untuk bersalin awal sebab bahaya untuk baby kat dalam.

Seteghessssnya mengandung Ada kencing maniss, kena refer dietitian, Itu takleh makan ini takleh Makan! 😭😭

Dah Mengandung 7 bulan ke atas, 2 weeks once, 4 times a day kena buat BSP tu.

Blood test BSP ni selalu kalau ibu mengandung yang ada kencing maniss akan selalu kena buat.

Kencing manis ketika mengandung ni salah satu sebab adalah keturunan, kalau parents ada kencing manis then possibility kita nak kena masa mengandung tinggi.


Asbab consistent minum ESP, Alhamdulillah Mengandung kali ni bacaan gula Tina elok.

Protein Drink ESP Shaklee ni dapat membantu mengawal paras gula dalam darah, so Siapa yang Ada masalah macam ni boleh la ikhtiar dengan ESP.

It's Organic, Low GI, lulus KKM & Halal.




Preggy mom yang ada masalah KENCING MANIS  if dah ikhtiar memacam tak jalan.. Apa kata cuba ESP pula. InshaAllah berkesan

Bulan ni ada promo ESP tau, kalau nak cuba setong dengan harga promo boleh klik sini

Comments

Popular Posts