SHOPPING BAJU YANG NAK SEMUA TAK MUAT GADIS INI NEKAD BERBUAT SESUATU



Kali ni i rasa nk cerita macam mana i boleh kurus. Dulu i pernah 75kg gais. 75kg tau bukan sikit :) baju semua x muat nak shopping baju semua malu.. tengok orang cantik kurus i insecure gila. Mulut orang xyah cakap la, mcm mcm i dpt masa badan besar..



Confident level mmg drop habis! Sampai la satu hari, i rasa i patot ubah diri i. Exercise je kalau x jaga makan pun xde gunaa. So i rasa i kene ubah cara makan i.



So!!! I pun terdetik nk cuba susu ESP ni ya allah :')) Syukur Alhamdulillah, lepass consume esp ni i rasa banyak sgt perubahan berlaku...






ESP ni bukan ubat kurus ok ingat tu! ESP ni hanyalah susu soya yang buat kita lebih kenyang, bertenaga and kulit pun cantik.. Sebelum i consume esp ni rasa nya nasi 3 kali sehari mesti makan.. banyak pulak tu??



Tapi ESP ni la yang selamatkan i dan bantu i kawal pemakanan dan buat i kenyang cepat ya allah syukur alhamdulillah skrg confident pun dah tinggi nak beli baju pun senangg!! hihi


Eh korang kalau nak try ESP bulan ni la masanya sebab ESP tengah promo tu.

NAK ORDER KLIK SINI www.wasap.my/60195560012/PromoESP

Comments

Popular Posts