Posts

Showing posts from November, 2013

BERHENTI MEROKOK DENGAN VIVIX

Image
ANDA seorang HEAVY SMOKER atau PEROKOK TEGAR ?!!
BERHASRAT untuk bebas dari merokok ..dah ikhtiar banyak kali tapi masih BELUM BEJAYA ?!



Pertama sekali ,saya ingin ucapkan TAHNIAH kerana anda masih tidak putus asa untuk BEBAS dari MEROKOK serta INSHA ALLAH dengan produk SHAKLEE yang hebat ni mampu membantu usaha murni anda.

Mendapat jolokan sebagai TONIK AJAIB .. inilah VIVIX ...

Bagaimana VIVIX boleh buat orang berhenti merokok .. VIVIX ni pengganti nikotin ke?
Saya cuba explain secara ringkas ye bagaimana VIVIX membantu untuk mereka yang ingin berhenti merokok.
Vivix ni bertindak dari tahap sel ( celular level) .. Vivix ni buang nikotin yang ada pada DNA kita dan menyebabkan DNA kita pulih seperti asal.Bila DNA kita dah pulih kepada asal , badan kita sendiri akan tolak rasa nikotin jadi macam masa mula-mula nak merokok dulu.
VIVIX bukan lah  TERAPI PENGGANTIAN NIKOTIN tetapi VIVIX ADALAH TERAPI BUANG NIKOTIN ..
Tentang cepat atau lambat sudah tentu bergantung pada tahap kondisi kesihatan in…

KURUS CARA SIHAT ?!

Image
Anda ingin kurus dan kekal sihat??? Adakah anda tahu gabungan Omega Guard, Lecithin dan Alfalfa mampu memberikan kesan pelansingan yang hebat dan selamat??? 
Mari kita lihat bagaimana GABUNGAN TERBAIK OMEGA GUARD, LECITHIN DAN ALFALFA bertindak:

 Bagaimana anda boleh kurus dengan Omega Guard???

Menurut National Institutes of Health, Supplement Minyak Ikan bukan sahaja dapat mengurangkan kolestrol bagi penghidap Darah Tinggi malahan dapat memecahkan lemak bagi indinvidu yang mengalami masalah berat badan berlebihan. Omega-3 fatty acids atau polyunsaturated fatty acid dijumpai dalam minyak ikan yang mana sangat penting dalam diet harian anda kerana ianya tidak dapat dihasilkan oleh badan.

Omega 3 Fatty Acid yang terkandung dalam OMEGA GUARD SHAKLEE dapat mempengaruhi hormon yang dikenali sebagai LEPTIN iaitu hormon yang signifikan dalam mengawal SELERA MAKAN. Leptin akan menghantar isyarat kepada otak untuk mengawal selera makan sekaligus mengurangkan rasa lapar. Leptin juga meningkatkan KA…

ALHAMDULILLAH .. 2 CUSTOMER DI SAHKAN HAMIL

Image
NOVEMBER ni ada dua berita gembira daripada customer saya yang mengambil set KESUBURAN SHAKLEE.


TAHNIAH !! Kak Liza .. :)




TAHNIAH Syikin ! :)

Anda masih lagi tercari-cari atau masih berikhtiar untuk dapatkan zuriat ? Apa kata jom ikhtiar dengan set kesuburan SHAKLEE?  INSHA ALLAH saya bersedia membantu anda ..klik sini >SET KESUBURAN




bERMINAT NAK DAPATKAN SET KESUBURAN dengan HARGA MENGIKUT BUDGET ANDA?? Hubungi saya segera ye  (^_^)


SUPERMOM FAZLINA ,

FB : www.facebook.com/messages/sihatcergasceria
Email :supermomfazlina@gmail.com
No TEL : 019 556 0012



SET BERPANTANG & BERSALIN SHAKLEE

Image
Set berpantang Shaklee yang basic terdiri dari Vitalea (multivitamin), Vitamin B-complex, Vitamin C and Zinc complex..yang menariknya dengan set ni kita tak payah dah nak telan pati ikan haruan tu..sebabnya salah satu vitamin dalam set ini iaitu Zinc complexbertindak sebagai pengganti ikan haruan yg memang diakui kaya dengan zinc..ianya bertindak memulihkan luka2 dalaman dan luka jahitan dengan lebih cepat..lepas 2 minggu jer uolls dah boleh bergerak selesa.. jangan tak tau zinc ni jugak membantu menguatkan rambut mommies yer..wanita lepas bersalin mmg runsing dengan masalah rambut gugur dengan banyaknya especially lepas anak dah pandai buat 'buih'..haha  ni kepercayaan org2 tua la yer..sebenarnya rambut gugur lepas bersalin ni terjadi sebab pengaruh hormon dalam badan wanita..



Vitamin B complex yang juga dikenali dengan vitamin anti stress boleh menstabilkan hormon dalam  badan..jadi kita akan jadi lebih tenang, tak mudah marah, tak mudah murung dan boleh atasi masalah meroyan…