Posts

Showing posts from December, 2013

HAPPY BIRTHDAY SAYANG !!!

Image
Semoga Puteri kesayangan ummi ni membesar sebagai mukminah .. anak yang solehah ..berjaya di dunia dan di akhirat ... dibukakan pintu kesejahteraan kesihatan dan rezeki seluas-luasnya..dipelihara Allah dalam apa keadaan sekali pun.Inilah penghibur hati ummi dan kadang2 jadi kawan ummi nak gaduh.Kejap je dah besar anak ummi ni ..rasa macam baru je lahir 

Kami memiliki favourite color yang sama which is PINK  (6_^)
Hobi yang sama which is READING (6_^)
Sayang sangat2 puteri ummi ni ... ni lah master mind projek 'mengemas umah' .. kiki

¬ Menyakiti puteriku bererti menyakiti diri ku .. teringat ucapan kasih Baginda Rasulllah saw kepada saidina Ali ra.


Semoga pemilik puteri Balqis suatu hari nanti akan menjaga ..menyayangi .. melindungi puteriku sepertimana kasihnya dan protective nya kami terhadap dirinya.. Amiin

PON PON ! ...

Image
Tengah-tengah mengemop lantai , tetiba PON ..PON .. Pakcik GDEX datang bawak kotak kecik ada cop SHAKLEE .. Bukak2 je ..ALHADULILLAH .. STOK AJHT ( Advanced Joint Health Tablet ) dah sampai ..hari tu out of stock , jenuh gak menunggu stok.Harap2 stok ni cukup untuk permintaan bulan Januari 2014 ..



SALAM SIHAT ..CERIA ..CERGAS
FAZLINA SAMSUDDIN
RAKAN SHAKLEE ANDA (6_^)

FB : www.facebook.com/messages/sihatcergasceria Email :supermomfazlina@gmail.com
No TEL : 019 556 0012


Kereta broke down kat highway ?

Image
Pengalaman pertama kereta kami broke down kat highway pukul 11 malam.kami on the way balik Ipoh.baby Fayyadh dah menangis..aqish pun dah tak boleh duduk diam dan akhirnya hampir pkul 2 pagi towing truck Plus sampai dan kemudianya kami bermalam di rumah kakak ipar.Wohaa ... banyak perkara yang saya belajar malam tadi.Ibrah ..dan mungkin jua ada hikmahnya.

Gambar sekitar program MENJEJAK JUTAWAN SHAKLEE UTARA ..MAGIC AURA 14/12/2013

Image
Best sangat waktu ni , ada perkongsian dari MASTER-MASTER dari GROUP JUTAWAN ..Pastu dapat jumpa upline-upline kami yang best lagi syok .. dapat berkumpul sesama rakan se group ..AURA nya sangat -sangat terasa ..biasa kalau g program-program motivasi saya ni mudah nak lelap ..tapi kali ni tak rasa ngantuk walau sepicing saat pun ..time ni saya bawak Baby Fayyadh ,dah bawak baby ni kenela carik tempat paling belakang sekali sebab nak bf dia senang kan.Baby Fayyad memang soleh ,tido je masa slot pertama tu. Ok setakat ni je lah entry saya kali ni ..berjumpa di entry akan datang ye .. 




RE STOCK UNTUK KALI KE 4

Image
Alhamdulillah !! hoooreyyy !!

Lori City Link datang hantar stok SHAKLEE ... rasa-rasanya kali ni dah kali ke 4 re stock Shaklee nih ..pun masih ada yang nak kene order lagi nih.

TARRAAAAA !!



Alhamdulillah..cukup semua brg yg d order ..

Customer ... "mu tunggu Shaklee datang (^_^)"


Fazlina Samsuddin
Rakan Shaklee anda
0195560012

Cinch Shake Mix

Image
Ini antara produk kesihatan SHAKLEE yang laris .. kalau di tanya perisa apa yang sedap ..hurmmm... komen saya ... setiap perisa ni ada peminat yang tersendiri.


Perisa Coklat
=========
Perisa ni yang paling mendapat sambutan sehingga saya 'terpaksa' restock beberapa kali setiap bulan


Perisa Coffe Latte
============

Ini perisa Cinch Shake Mix kegemaran saya .. rasa kopi dan tentunya sedap .. :)


Perisa Vanilla
===========

Perisa Vanilla ni pun saya suka ... bau nya wangi dan betul-betul memikat selera.ngee
Tapi ada yang tak begitu gemar perisa ni tapi yang pasti setiap perisa ada peminat masing-masing.


APA ITU CINCH SHAKE MIX ?
========================
Faedah Utama Cinch Shake Mix Shaklee
Cinch memberi faedah seperti mengambil makanan, tetapi rasanya seperti menikmati pencuci mulut. Antara faedah utama Cinch Shake Mix Shaklee ialah: Indeks glisemik - 22, sesuai untuk penghidap kencing manis.Dengan Cinch Pro, campuran eksklusif protin dipertingkatkan dengan leucine asid amino.Diper…

Set Berpantang Shaklee : Testimoni dan Tips Bidan -

Berminat nak dapatkan set berpantang SHAKLEE ?

Terdapat dalam 2 pakej

1.Pakej full pack untuk penggunaan 4 bulan
2.Pakej ekonomi untuk penggunaan 1 bulan



SALAM SIHAT ..CERIA ..CERGAS
FAZLINA SAMSUDDIN
RAKAN SHAKLEE ANDA (6_^)



FB : www.facebook.com/messages/sihatcergasceria
Email :supermomfazlina@gmail.com
No TEL : 019 556 0012

REWARD UNTUK FAMILY TERCINTA - BONUS SHAKLEE NOVEMBER

Image
ALHAMDULILLAH ....


Bonus SHAKLEE bulan November ni saya beli water filter dispenser MAGIC color orange.Reward untuk keluarga :) Kalau sebelum ni reward family dengan bawa mereka g makan-makan tapi bulan ni dua reward ..syukur Ya Allah ..MISI mengejar income 5 angka bersama SHAKLEE pula ..



JADUAL BAYARAN GAJI 2014

Image
Ni dia jadual bayaran GAJI 2014 untuk kakitanga sektor kerajaan.Untuk orang yang berbisnes macam saya ni,penting untuk tau jadual gaji ni supaya kami boleh schedulkan jadual promosi dan projection bisnes.Untuk anda di luar sana ..semoga entry saya ini dapat memberi manfaat kepada anda di dalam merancang perbelanjaan keluarga. :)


SUPERMOM FAZLINA ,

FB : www.facebook.com/messages/sihatcergasceria
Email :supermomfazlina@gmail.com
No TEL : 019 556 0012

PROMOSI DECEMBER 2013 - BUY 6 FREE 1

Image
Bila kami tau je PROMOSI DECEMBER ni OMEGA GUARD .. semua pakat senyum sengih ..sebab apa ??

BELI 6 BOTOL PERCUMA 1 BOTOL !!
BELI 1 PUN DAPAT HARGA LUARBIASA !!


1. OMEGA GUARD antara produk SHAKLEE yang LAKU KERAS

2.BANYAKKKKKK KHASIAT dan MANFAAT nya

3.OMEGA GUARD SHAKLEE sangat sangat berbeza dengan FISH OIL/MINYAK IKAN jenama lain di pasaran.

4.Kebanyakkan set supplement ksihatan pasti ada OMEGA GUARD

BERAPA HARGA UNTUK PROMOSI DECEMBER NI ??

PM atau SMS/W.APP FAZLINA 0195560012 ye ..cepat cepat cepat sebelum stok SOLD OUT .. !! 

Ikuti post daripada saya sepanjang DECEMBER ni untuk pastikan anda tidak ketinggalan untuk mengetahui KEBAIKAN dan KHASIAT OMEGA GUARD ni .. 




SALAM SIHAT ..CERIA ..CERGAS
FAZLINA SAMSUDDIN
RAKAN SHAKLEE ANDA (6_^)



FB : www.facebook.com/messages/sihatcergasceria
Email :supermomfazlina@gmail.com
No TEL : 019 556 0012