Wednesday, 1 January 2014

ALHAMDULILLAH ..closing yang penuh bergaya (^_6)

Hari yang penuh nikmat dan barokah ..

Alhamdulillah ..selesai sudah closing untuk team AKADEMI JUTAWAN KHADEEJA untuk bulan Disember dan merupakan penutup bagi tahun 2013 ni.Dah boleh tarik nafas lega  .. lepas ni nak buat projection untuk plan 2014 pula.. semoga urusan saya dipermudahkan Allah...

Hari ni rasanya dalam sejarah sebab tak putus-putus MR posmen n van kourier datang rumah ..mula2 POSLAJU ..pastu CITY LINK ( hantar stok SHAKLEE yang baru order 2 hari lepas ) ..


Alhamdulillah ,tetamu datang bersilih ganti juga hari ni .. dua family yang merupakan team members shaklee datang COD barang hari ni.

Paling best sebab dapat surat ni ..recognition from SHAKLEE atas kejayaan mencapai rank pertama iaitu SUPERVISOR.Alhamdulillah , bulan ke 4 pembabitan saya dalam Shaklee secara konsisten dan serius ..saya berjaya naik rank pertama ni.Ohooo ada lagi 6 rank nak di daki ..

Terima kasih Allah ..terima kasih en suami yang banyak beri sokongan .. terima kasih bonda dan ayahnda yang sering mendoakan kejayaan anaknda ... terima kasih anak2 ummi ...



No comments:

Post a comment

NAK TAJAMKAN PENGLIHATAN AMALKAN KELEDEK UNGGU

  Makan panas-panas sedap ni. Rasa manis-manis lemak. Makan camtu je pun sedap. Kat pasar ada , kat supermarket pun ada. Mudah nak dapat , k...