Monday, 30 December 2013

HAPPY BIRTHDAY SAYANG !!!


Semoga Puteri kesayangan ummi ni membesar sebagai mukminah .. anak yang solehah ..berjaya di dunia dan di akhirat ... dibukakan pintu kesejahteraan kesihatan dan rezeki seluas-luasnya..dipelihara Allah dalam apa keadaan sekali pun.Inilah penghibur hati ummi dan kadang2 jadi kawan ummi nak gaduh.Kejap je dah besar anak ummi ni ..rasa macam baru je lahir 

Kami memiliki favourite color yang sama which is PINK  (6_^)
Hobi yang sama which is READING (6_^)
Sayang sangat2 puteri ummi ni ... ni lah master mind projek 'mengemas umah' .. kiki

¬ Menyakiti puteriku bererti menyakiti diri ku .. teringat ucapan kasih Baginda Rasulllah saw kepada saidina Ali ra.


Semoga pemilik puteri Balqis suatu hari nanti akan menjaga ..menyayangi .. melindungi puteriku sepertimana kasihnya dan protective nya kami terhadap dirinya.. Amiin

No comments:

Post a Comment

10 TIPS TINGKATKAN HORMON DHEA UTK AWET MUDA

  10 TIPS TINGKATKAN HORMON DHEA . Fahaman umum. Makin meningkat umur makin menurun hormon. Antaranya ialah hormon DHEA. . Betul hormon DHEA...