Friday, 3 January 2014

PROMOSI JANUARI 2014 : ALFALFA COMPLEX SHAKLEE

Aha setelah berteka-teki sesama sendiri promosi apa bulan ni ..akhirnya pagi tadi dapat mssg PROMOSI BELI 6 PERCUMA 1 .. Beli 1 pun dapat harga super special ..Apa khasiatnya ALFALFA COMPLEX SHAKLEE ni ?Apa PERBEZAAN ALFALFA SHAKLEE dengan yang ada di pasaran ?                   Siapa yang tidak boleh ambil alfalfa?


  • Pesakit SLE (systemic lupus erythematosus)

  • Mereka yang mengambil ubat untuk menurunkan kadar gula seperti pesakit diabetes yang mengambil insulin
  • Mereka yang mempunyai penyakit yang berkaitan dengan imuniti
Alfalfa hendaklah diambil berasingan dengan vitamin2 seperti vitamin E, zat besi, potassium kerana ia boleh mengurangkan keberkesanan badan menyerap zat terbabit.
Alfalfa juga boleh menjadi petunjuk jika anda mengalami masalah buah pinggang.


Alfalfa, walaupun dikenali sebagai tumbuhan 1000 guna yang berkesan digunakan untuk merawat elergi, namun ada juga individu yang elergi terhadap alfalfa. Biasanya mereka yang elergi alfalfa juga mengalami elergi terhadap kumpulan tumbuhan yang sama iaitu Fabaceae dan jenis tumbuhan rumput seperti wheatgrass (alfalfa adalah sejenis rumput).
Jadi buat mereka yang elergi terhadap alfalfa, biasanya mendapati terdapat ruam selepas mengambilnya, dinasihatkan agar menghentikan pengambilan alfalfa dan mengambil alternatif lain untuk milk booster seperti Energizing Soy Protein dan Ostematrix (kalsium, magnesium & vitamin D) – alfalfa adalah tumbuhan yang kaya dengan kalsium dan protein.


TESTIMONIBerminat nak dapatkan ALFALFA COMPLEX ? Boleh SMS/W.app 019 556 0012  Fazlina :)SALAM SIHAT ..CERIA ..CERGAS
FAZLINA SAMSUDDIN
RAKAN SHAKLEE ANDA (6_^)


Email :supermomfazlina@gmail.com
No TEL : 019 556 0012
No comments:

Post a Comment

10 TIPS TINGKATKAN HORMON DHEA UTK AWET MUDA

  10 TIPS TINGKATKAN HORMON DHEA . Fahaman umum. Makin meningkat umur makin menurun hormon. Antaranya ialah hormon DHEA. . Betul hormon DHEA...