Sunday, 2 February 2014

ALHAMDULILLAH .. KEGEMBIRAAN DI BULAN FEBRUARI 2014


Alhamdulillah .. tersangatlah banyak berita gembira di bulan februari ni ... walaupun jauh di sudut hati  diri ini diberi sedikit dugaan dalam hidup ..tetapi apalah sangat nak dibanding dengan berbondong-bondong nikmat yang Allah berikan kan :)

2 Februari 2014 - Alhamdulillah genaplah setahun umur baby boy saya ..Muhammad Fayyadh


Semoga membesar sebagai perwira ummi dan agama..moga Allah mencukupkan segala keperluan Fayyadh dan mnjadi anak soleh...♥♥♥♥Kegembiraan ke 2 - Alhamdulillah bulan ni saya berjaya naik rank SENIOR SUPERVISOR  .. target berikutnya untuk capai CAR BONUS pula.


Kegembiraan ke 3 -salah seorang anak buah shaklee saya telah berjaya naik rank SUPERVISOR dan menikmati income 4 angka ..Allah ..Allah .. peningkatan berganda ganda performance team AKADEMI JUTAWAN KHADEEJA bulan lepas.Majoriti anak2 buah saya telah berjaya menikmati income 3 dan 4 angka.Tapi yang paling penting , kita dapat bantu lebih ramai orang sihat dan nak ramai lagi yang kaya di dunia dan akhirat.

Setakat ni dulu dari saya .. Nantikan entri yang akan datang...

BERMINAT NAK DAPATKAN SET SUPPLEMENT UNTUK IBU HAMIL ?HUBUNGI SAYA SEGERA YE :)


KIOSK SHAKLEE ONLINE ANDA (^_^)

♥FAZLINA SAMSUDDIN
♥0195560012
♥Acc MAYBANK :1590 1281 3873
♥Email : supermomfazlina@gmail.com

No comments:

Post a Comment

10 TIPS TINGKATKAN HORMON DHEA UTK AWET MUDA

  10 TIPS TINGKATKAN HORMON DHEA . Fahaman umum. Makin meningkat umur makin menurun hormon. Antaranya ialah hormon DHEA. . Betul hormon DHEA...