Wednesday, 19 February 2014

HOME SCHOOL IDEA
Menarik kan cara ni , kreatif dan ohsem !! saya jumpa ni masa tengah google SUPPLEMENT UNTUK KANAK-KANAK tadi dan tetiba jumpa gambar  ni tapi malangnya tak ingat pula sumbernya.Semoga yang sudi berkongsi ni diberi pahala yang berpanjangan.Insha Allah ,saya akan apply ni dalam sesi pembelajaran wonderkids saya.

Oh ye , anak-anak perlukan nutrisi tambahan untuk menyokong tumbesaran tubuh dan minda sejajar dengan gaya hidup mereka.Tak dinafikan ramai anak-anak yang agak memilih 'picky eater' dalam bab makanan ( anak saya la tu) .. untuk pastikan mereka kekal cergas , sihat dan ceria .. laburkan sedikit wang kita untuk kesihatan mereka dan jangan lupa doakan kesejahteraaan mereka ye .. 
Jangan lupa doa kita sebaga ibu adalah mustajab.Kesihatan emosi mereka juga perlu di ambil berat kerana emosi juga memainkan peranan yang sangat besar dalam didikan anak-anak.Anak-anak yang dididik dengan penuh kasih sayang inshaAllah akan membesar sebagai insan yang indah akhlak dan cemerlang .Semoga anak-anak kita menjadi insan yang terpilih untuk menghuni Jannah Nya dan menjadi pembela agama Allah dan bangsa.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------KIOSK SHAKLEE ONLINE ANDA (^_^)

♥FAZLINA SAMSUDDIN
♥0195560012
♥Acc MAYBANK :1590 1281 3873
♥Email : supermomfazlina@gmail.com

Setakat ni dulu dari saya .. Nantikan entri yang akan datang...

No comments:

Post a Comment

CUKUPLAH VITAMIN D DARI CAHAYA MATAHARI JE ..

Ahaa.. once upon a time. Maklin pun ingat camni , halah takyah la sibuk2 nak kesah vitamin D cukup ke dak dalam badan kita ni. Kan hari2 tia...