Posts

Showing posts from March, 2014

Dinner - anjung serai ipoh

Image
Dah lama x spend quality time dengan family camni.Alhamdulillah..Allah murahkan rezeki dan masa untuk kami balik kg .. balik ni minta doa dan restu dari bonda dan ayahnda..mohon dipermudahkan urusan hidup dan bisnes agar saya dapat memberi dengan lebih lagi..Cinta tanpa syarat ..terima kasih mama n papa .. (^_^)

Perjalanan pertama balik kampung dengan WISH

Image
Alhamdulillah.. toyota Wish yang ingin saya hadiahkan kepada suami dan anak2 dah pun dapat.Hari ni perjalanan pertama kami balik Ipoh dengan menaiki Wish.Anak2 dapat tidur dengan selesa..syukur ya Allah ..harapan saya semoga team Shaklee saya pun akan dapat capai Car bonus seperti saya.Nantikan jurnal seterusnya ...esok i.Allah nak pos ordr customer di Ipoh.Di sana ada branch Shaklee ..best bisnes Shaklee ni..kat mana2 pun boleh berbisnes :)

ALHAMDULILLAH .. HERBAL BLEND MPC is BACK !!!

Image
RM0.00 Shaklee: We are pleased to inform that 39078 Herbal Blend Multi Purpose Cream is now available. Thank you.Hot item


Alhamdulillah..setelah sekian lamanya menunggu..dah ada dah stok.Selain dari digelar sebagaI KRIM SERBAGUNA .. ia juga dilabel sebagai MAGIC CREAM .. Haaaa kenapa agaknya tu , alami sendiri kesan magic cream herbal blend ni.Pengalaman saya? memang best ... sebab tu lah sampai nak dekat setahun takde stok sebab permintaan yang sangattttttt tinggiiiiii

Saya dah borong 50 tube untuk customer2 tersayang dan stok kegunaan di rumah ..mandi herbal blend la bulan Mac ni ..yeehaaa !!

Mahu order ? SMS/W.APP FAZLINA 019 556 0012 ... Dapatkan segera sementara stok masih ada ..kang dah abis cam sebelum ni.





KIOSK SHAKLEE ONLINE ANDA (^_^)
♥FAZLINA SAMSUDDIN
♥0195560012
♥Acc MAYBANK :1590 1281 3873
♥Email : supermomfazlina@gmail.com
Setakat ni dulu dari saya .. Nantikan entri yang akan datang...

Please come back safely MH307 :(

Image

PROMOSI MAC 2014 ESP !!

Image
Weeeeeee .. alhamdulillah rasa seronok sangat sebab kegembiraan berganda bulan ni sebab 1 saya berjaya dapat complete stage CAR BONUS dan  bulan Mac ni promosi ESP !!!!.. Maknanya beli 6 PERCUMA 1 .. kalau beli setin pun still dapat HARGA PROMO .. kalau tak beli sangat rugiiiiiiii :)

Apa tu ESP ? Jemput klik sini ye --> http://anjungceria.blogspot.com/search/label/ESP



KIOSK SHAKLEE ONLINE ANDA (^_^)
♥FAZLINA SAMSUDDIN
♥0195560012
♥Acc MAYBANK :1590 1281 3873
♥Email : supermomfazlina@gmail.com
Setakat ni dulu dari saya .. Nantikan entri yang akan datang...