Monday, 17 March 2014

ALHAMDULILLAH .. HERBAL BLEND MPC is BACK !!!



RM0.00 Shaklee: We are pleased to inform that 39078 Herbal Blend Multi Purpose Cream is now available. Thank you.Hot item


Alhamdulillah..setelah sekian lamanya menunggu..dah ada dah stok.Selain dari digelar sebagaI KRIM SERBAGUNA .. ia juga dilabel sebagai MAGIC CREAM .. Haaaa kenapa agaknya tu , alami sendiri kesan magic cream herbal blend ni.Pengalaman saya? memang best ... sebab tu lah sampai nak dekat setahun takde stok sebab permintaan yang sangattttttt tinggiiiiii

Saya dah borong 50 tube untuk customer2 tersayang dan stok kegunaan di rumah ..mandi herbal blend la bulan Mac ni ..yeehaaa !!

Mahu order ? SMS/W.APP FAZLINA 019 556 0012 ... Dapatkan segera sementara stok masih ada ..kang dah abis cam sebelum ni.





KIOSK SHAKLEE ONLINE ANDA (^_^)

♥FAZLINA SAMSUDDIN
♥0195560012
♥Acc MAYBANK :1590 1281 3873
♥Email : supermomfazlina@gmail.com

Setakat ni dulu dari saya .. Nantikan entri yang akan datang...


No comments:

Post a comment

FIBROID MENGECUT TANPA OPERATION

  Lately ramai betul yang ada masalah fibroid ni. Yela siapa tak risau kan bila doktor sahkan ada fibroid. Fibroid, atau nama lainnya ‘Leiom...