Saturday, 29 March 2014

Dinner - anjung serai ipoh

Dah lama x spend quality time dengan family camni.Alhamdulillah..Allah murahkan rezeki dan masa untuk kami balik kg .. balik ni minta doa dan restu dari bonda dan ayahnda..mohon dipermudahkan urusan hidup dan bisnes agar saya dapat memberi dengan lebih lagi..

Cinta tanpa syarat ..terima kasih mama n papa .. (^_^)

No comments:

Post a Comment

CUKUPLAH VITAMIN D DARI CAHAYA MATAHARI JE ..

Ahaa.. once upon a time. Maklin pun ingat camni , halah takyah la sibuk2 nak kesah vitamin D cukup ke dak dalam badan kita ni. Kan hari2 tia...