Wednesday, 26 March 2014

Perjalanan pertama balik kampung dengan WISH

Alhamdulillah.. toyota Wish yang ingin saya hadiahkan kepada suami dan anak2 dah pun dapat.Hari ni perjalanan pertama kami balik Ipoh dengan menaiki Wish.

Anak2 dapat tidur dengan selesa..syukur ya Allah ..harapan saya semoga team Shaklee saya pun akan dapat capai Car bonus seperti saya.

Nantikan jurnal seterusnya ...esok i.Allah nak pos ordr customer di Ipoh.Di sana ada branch Shaklee ..best bisnes Shaklee ni..kat mana2 pun boleh berbisnes :)

No comments:

Post a comment

NAK TAJAMKAN PENGLIHATAN AMALKAN KELEDEK UNGGU

  Makan panas-panas sedap ni. Rasa manis-manis lemak. Makan camtu je pun sedap. Kat pasar ada , kat supermarket pun ada. Mudah nak dapat , k...