Sunday, 25 May 2014

MAGIC TRAIN & TOUCH 2014

MASTER NINI , SAYA , DAN MASTER FARIHAH


Alhamdulillah ... setelah berhempas pulas membuat persediaan , Allah izinkan perjalanan program ini sehingga ke majlis penutup.Terima kasihj tak terhingga buat Master Farihah binti Abu Kassim dan Master Nini yang sanggup datang dari jauh semata-mata untuk berkongsi ilmu dengan family ASC.Tak lupa juga buat anaknda-anaknda ASC yang terlibat selaku AJK MTT SIRI 1 .InshaAllah jasa kalian akan da[at ganjaran pahala berganda.

Majlis bermula pada pukul 9.30 pagi , lebih awal dari yang dijangkakan.Slot yang pertama ialah slot TAK KENAL MAKA TAK CINTA ..Dalam slot ini saya bawa audience untuk fahamkan kenapa perlu ada rasa cinta pada produk dan bisnes.Tanpa CINTA kita akan susah nak beri komitmen pada apa yang kita buat dan mudah rebah dengan alasan.Seterusnya ATASI RASA TAKUT dan kami cuba bawa audience untuk cari sebab kenapa dan mengapa memilih SHAKLEE dan nak buat bisnes SHAKLEE.Tanpa push factor yang kuat dan visi yang jelas .. perjalanan menuju puncak adalah agak samar dan akan  mudah tewas sebelum sampai ke destinasi.

Slot kedua iaitu MARKETING 3 C pula NOR ILANI dan NOR HADA.Slot yang paling hangat iaitu SLOT RANCANG PENCEN DENGAN SHAKLEE oleh MASTER FARIHAH dan slot SHINE THEIR WAY oleh Master NINI begitu membawa kesan besar kepada para peserta.Alhamdulillah , dengan gabungan slot-slot ini , mereka mula makin jelas dengan perjalanan SHAKLEE mereka.

Alhamdulillah .. kami terima feedback yang positif dari peserta -peserta MTT 2014 .. nampak transform dari SID yang BERSEMANGAT BIASA  ke LUAR BIASA.Semoga ada rezeki untuk kami anjurkan lagi program seumpama ini di siri jelajah yang akan datang.

Terima kasih tak terhingga buat Master -master yang sudi memberikan sokongan dari segi kewangan ,panduan dan sokongan.Hanya Allah yang dapat membalasnya.

Saya selaku presenter pertama iaitu SLOT  ;TAK KENAL MAKA TAK CINTA
Master NINI NISRIN dengan SLOT SHINE THEIR WAY
MASTER FARIHAH DENGAN SLOT RANCANG PENCEN DENGAN SHAKLEE


NORHADA DENGAN SLOT 3C - CASH BONUS

Sahabt saya yang merupakan adik Shaklee saya yang sanggup datang dari PERLIS demi berkongsi ilmu ..slot CAR BONUS.
CHOCLATE INDULGENCE CAKE FROM SECRET RECIPEKIOSK SHAKLEE ONLINE ANDA (^_^)

♥FAZLINA SAMSUDDIN
♥0195560012
♥Acc MAYBANK :1590 1281 3873
♥Email : supermomfazlina@gmail.com

Setakat ni dulu dari saya .. Nantikan entri yang akan datang...No comments:

Post a Comment

CUKUPLAH VITAMIN D DARI CAHAYA MATAHARI JE ..

Ahaa.. once upon a time. Maklin pun ingat camni , halah takyah la sibuk2 nak kesah vitamin D cukup ke dak dalam badan kita ni. Kan hari2 tia...