Saturday, 2 August 2014

Salam Aidilfitri


Tahun ni turn beraya di rumah mertua di Perlis.Macam-macam peristiwa berlaku masa nak raya .Hihi .. Kisah tertinggal baju raya ..mujurla kampung mertua dekat ..

Tema baju raya kami tahun ni ...Turqoise


Nak dekat raya pula tangan kanan mengalami bengkak akibat tisu otot terkoyak ..overload working doctor kata ..almaklumla kan ada anak-anak kecik ni memang kene ligat wat keje rumah sampai badan sakit pun lenjan juga.Pesan doktor ..bila badan sakit ..itu adalah signal badan kita perlukan rehat.ok doktor ..


Kali ni plak closing dalam mode raya ..Alhamdulillah berjaya closing dengan efektif.Focus pada Ogos pula ...


Di kesempatan yang ada ini ... Sempena Syawal yang mulia ni..saya ingin menyusun jari memohon Maaf andai ada tersilap kata dan perbuatan ..Maaf zahir dan batin..




No comments:

Post a Comment

CUKUPLAH VITAMIN D DARI CAHAYA MATAHARI JE ..

Ahaa.. once upon a time. Maklin pun ingat camni , halah takyah la sibuk2 nak kesah vitamin D cukup ke dak dalam badan kita ni. Kan hari2 tia...