Friday, 10 October 2014

Suka makan steamboat ?

 

Anda peminat makanan steamboat?
Saya kategori ok je ..moderate la kata orang.Paling suke kalau kuahnye sedap macam tomyam ke.Eh kenapa plak tetibe citer pasal steamboat ni?

Kali ni saya nak share pasal sebuah restoran steamboat ni.Ekceli kawan bagitau yang ada restoran steamboat best baru bukak kat Sg Petani, inshaAllah cadangnya time g Sungai Petani bulan depan ni nak bawak my family makan kat sini.Harganya berpatutan dan sedap ..nanti kalau dah try saya buat entry khas tentang food review ..ecehhh macam rancangan TV plak ..hehe







Amacam ..menarik tak presentation makanan nya..siyes jatuh cinta dengan cucuk cucuk yang bentuk burung hantu tu..cute kan! =)

Besenya kalau nak g makan-makan kat luar ni saya pasti bawa bersama Ginger peppermint untuk legakan ketidak hadaman perut.Kalau rasa perut tak best atau rasa loya loya pun elok amik ni.Memang best..antara benda yang wajib ada dalam handbag saya =)


Eh..panjang pulak celoteh saya..hihi..Kalau ada kawan-kawan yang dah pergi ke tempat ni,sudila share pengalaman u olls ye.


Terima kasih kerana sudi baca artikel ini dan semoga bermanfaat.Nantikan entri yang berikutnya ...







No comments:

Post a comment

IBU TUNGGAL BANGKIT UBAH HIDUP , KINI MILIKI INCOME PULUHAN RIBU

DUNIA TERASA GELAP SEKETIKA BILA ALLAH MENJEMPUT SUAMI KE PANGKUAN YANG MAHA ESA 🥺 Kalau ada orang bagi saya alasan kata, Saya bukan ada mo...