Thursday, 21 May 2015

Sanah helwa azzauj yang ke 32




Alhamdulillah..hari ni room mate saya dah pun genap 32 tahun..

Semoga di panjangkan umur,diberkati..di murahkan rezeki..di lapangkan segala urusan..di beri kesihatan yang cemerlang...

Kali ni celebrate beza sikit.Belanja kawan2 office cake.TQ for ur great service , Supprise planner Sis Farhaa. Highly recommended service sis ni, boleh contact kat no ni 0194224473 





Terima kasih kerana sudi baca artikel ini dan semoga bermanfaat.Nantikan entri yang berikutnya ...




FAZLINA SAMSUDDIN
Whatsapp/SMS ; 019 556 0012

COD ALOR SETAR/JITRA/POKOK SENA/MERGONG/KEPALA BATAS/BANDAR BARU AMAN.URUSNIAGA SECARA POS KE SELURUH MALAYSIA SECARA PERCUMA **

No comments:

Post a Comment

CUKUPLAH VITAMIN D DARI CAHAYA MATAHARI JE ..

Ahaa.. once upon a time. Maklin pun ingat camni , halah takyah la sibuk2 nak kesah vitamin D cukup ke dak dalam badan kita ni. Kan hari2 tia...