Thursday, 21 May 2015

Shaklee Statement On Alfalfa ComplexBaru-baru ini viral dilaman sosial pasal seorang penuntut Kolej Sains Kesihatan Bersekutu (KSKB) Ulu Kinta yang dikatakan meninggal dunia disebabkan mengambil suplement berlebihan.

Salah satu suplement yang disebut ialah Alfalfa Shaklee. Namun, pihak doktor telah mengesahkan bahawa kematian beliau bukanlah disebabkan oleh suplement tetapi kerana pendarahan berlaku di dalam otak yang sememangnya susah untuk dirawat dan arwah juga mempunyai masalah migrain.

Ingin saya tekankan di sini, pilihlah suplement yang benar-benar selamat sebelum membeli sesuatu produk. Biarlah terpaksa mengeluarkan belanja yang sedikit besar namun produk tersebut telah terjamin berkualiti dan selamat di makan.

Produk Shaklee semuanya dijamin selamat, berkesan dan sentiasa mesra alam. Setiap produk Shaklee telah menjalani kajian klinikal dan ujian ke atas bahan-bahan yang digunakan. Sebanyak USD 300juta dilaburkan dalam R&D dalam tempoh setahun. Banyak tu kan!?

Di bawah ini adalah kenyataan rasmi daripada syarikat Shaklee berkenaan isu Alfalfa Shaklee. Mohon di baca sehingga habis. Sebarang persoalan atau inginkan maklumat lanjut anda boleh berhubung dengan person in charge seperti nombor yang tertera dalam gambar.

Bersama kita sedekahkah Al-fatihah kepada allahyarhamah. Semoga beliau dirahmati Allah. 
Terima kasih kerana sudi baca artikel ini dan semoga bermanfaat.Nantikan entri yang berikutnya ...FAZLINA SAMSUDDIN
Whatsapp/SMS ; 019 556 0012

COD ALOR SETAR/JITRA/POKOK SENA/MERGONG/KEPALA BATAS/BANDAR BARU AMAN.URUSNIAGA SECARA POS KE SELURUH MALAYSIA SECARA PERCUMA **


No comments:

Post a Comment

CUKUPLAH VITAMIN D DARI CAHAYA MATAHARI JE ..

Ahaa.. once upon a time. Maklin pun ingat camni , halah takyah la sibuk2 nak kesah vitamin D cukup ke dak dalam badan kita ni. Kan hari2 tia...