Sunday, 16 August 2015

Rezeki Syawal

Alhamdulillah, dalam kesibukan di bulan Syawal,  bisnes Shaklee tetap berjalan seperti biasa..boleh katakan setiap hari mengadap adik manis di kaunter Poslaju..kat PPL pun meriah tau dengan deco raya..

Raya-raya ni,  banyak juadah yang sedap-sedap..lemang ketupat rendang soto lontong....mana nak ada feel kalau makan time bukan raya kan? Hee..tu tak masuk aneka jenis kek, pencuci mulut,biskut raya berbagai...tengok-tengok bila timbang..ha berkilo-kilo naik..hee...sebab tu di galakkan sangat ambil Lecithin, Herblax dan Cinch Energy Tea mix untuk dapatkan berat ideal semula..=)
.
Psss..kalau nak order 1 set khas untuk raya ni boleh la hubungi saya ye.. tawaran menarik menanti anda..
.

SALAM AIDIL FITRI
FAZLINA SAMSUDDIN


No comments:

Post a comment

IBU TUNGGAL BANGKIT UBAH HIDUP , KINI MILIKI INCOME PULUHAN RIBU

DUNIA TERASA GELAP SEKETIKA BILA ALLAH MENJEMPUT SUAMI KE PANGKUAN YANG MAHA ESA 🥺 Kalau ada orang bagi saya alasan kata, Saya bukan ada mo...