Thursday, 5 November 2015

Coordinator Development program


Alkisah nya semalam bertempat di CINTA SAYANG RESORT SUNGAI PETANI berlangsungnya program untuk leader Shaklee..Alhamdulillah ,banyak sangat ilmu yang saya dapat malam tu.Yang paling utama betapa pentingnya BIG WHY dan berapa kali kita ubah BIG WHY kita untuk berjaya dalam bisnes.

Malam tu juga ada leader-leader di peringkat tertinggi Shaklee yang berkongsi BIG WHY mereka dan startegi untuk berjaya dalam bisnes Shaklee dengan efisien.Jom tengok gambar-gambar sekitar program.




 Terima kasih kerana sudi baca artikel ini dan semoga bermanfaat. Nantikan entri yang berikutnya ...




FAZLINA SAMSUDDIN
Whatsapp/SMS ; 019 556 0012

COD ALOR SETAR/JITRA/POKOK SENA/MERGONG/KEPALA BATAS/BANDAR BARU AMAN.URUSNIAGA SECARA POS KE SELURUH MALAYSIA SECARA PERCUMA **

No comments:

Post a comment

NAK TAJAMKAN PENGLIHATAN AMALKAN KELEDEK UNGGU

  Makan panas-panas sedap ni. Rasa manis-manis lemak. Makan camtu je pun sedap. Kat pasar ada , kat supermarket pun ada. Mudah nak dapat , k...