Wednesday, 18 November 2015

Famous betul cik arnab debok bulan ni


Nak tau tak ?

Haiwan mampu menghasilkan vitamin C sendiri. Contohnya, seekor arnab mampu menghasilkan 18000mg (18g) vitamin C, manakala seekor kambing dewasa mampu menghasilkan 13000mg (13g) vitamin C dan jumlah itu akan terus meningkat jika kambing berdepan dengan tekanan!  

AKAN TETAPI, MANUSIA TIDAK DAPAT MENGHASILKAN VITAMIN C SENDIRI. Tambahan pula, vitamin C larut air dan akan hilang berterusan dari tubuh kita. So, sebab itulah kita PERLU MENGAMBIL VITAMIN C ini. Dan, vitamin C ini TIDAK MEMBERI KESAN TOKSIK!!! 

Dalam keadaan dan gaya hidup kita sekeluarga kini yang banyak terdedah dengan kesan radiasi ,banyak vitamin C yang menyusut dalam badan kita.Sebab tu lah penting sangat pengambilan makanan yang mengandungi vitamin C dan jangan lupa top up dengan vitamin C Sustained Released sebagai ikhtiar untuk sihat.

Bulan ni tengah promo ,masih berbaki berapa hari je lagi ..ini adalah masa terbaik untuk borong stok Vitamin C n memandangkan expiry datenye pun December 2016.Ingin dapatkan stok vitamin C untuk keluarga tersayang? Boleh hubungi saya di nombor yang tertera di bawah.

Ingin kenal lebih lanjut dengan Vitamin C boleh KLIK di sini ya KLIK SINI

       Terima kasih kerana sudi baca artikel ini dan semoga bermanfaat. Nantikan entri yang berikutnya ...
FAZLINA SAMSUDDIN
Whatsapp/SMS ; 019 556 0012

COD ALOR SETAR/JITRA/POKOK SENA/MERGONG/KEPALA BATAS/BANDAR BARU AMAN.URUSNIAGA SECARA POS KE SELURUH MALAYSIA SECARA PERCUMA **

No comments:

Post a Comment

CUKUPLAH VITAMIN D DARI CAHAYA MATAHARI JE ..

Ahaa.. once upon a time. Maklin pun ingat camni , halah takyah la sibuk2 nak kesah vitamin D cukup ke dak dalam badan kita ni. Kan hari2 tia...