Wednesday, 11 November 2015

JJCM: Train Cafe... Jitra



JJCM kami kali ni ialah Train Cafe di Jitra.. swbenarnya sempena ulang tahun kelahiran anak sulung kami yang ke 6 tahun.

Kali ni beli kek cute je dari bakeri Sayang..kek rainbow.. dan kek choclate.

Fawwaz happy sangat..semangat betul dia beli cone hat =)

Review makanan kat Train cafe ni..memang unik sebab makan kat sini macam dalam gerabak kereta api..foods pun not bad..saya makan yee mee sizzling..suami pula makan kambing grill..anak anak share ngan saya dan set kanak-kanak.. jom layan gambar-gambar ni




Bagi anda yang berada di Kedah..boleh la singgah menjamu selera ala western di sini =)

No comments:

Post a comment

SHAKLEE ADA RIBA ?

  Lin , betul ke Shaklee ada riba?  . Aikk .. tang mana riba nya? . Tu yang komisyen ada berapa berapa % tu? . . . Lin percaya sure ramai ya...