Posts

Showing posts from July, 2016

Magic ni magic !

Image
Ha dah kenapa plak tajuk post entry hari ni ? hehe .. Assalamualaikum semua ..apa khabar? Subhanallah ,lama dah tak berblogging kan.. sibuk dengan urusan harian ,bisnes pastu update page .. personal Fb dan insta sampai terabai jap blog Fazlina ni ,




Ok sambung cerita .. sebenarnya semalam , customer saya message kat FB.Beliau baru je beli VIVIX dengan harga PROMO minggu lepas. Beliau ode VIVIX untuk energy booster tapi MAGIC isap rokok rasa tak best ... mula saya konfius gak sebab yang ode VIVIX ni berstatus Cik ..baru tau rupanya beliau smokers ..Alhamdulillah ,vivix bantu beliau untuk atasi masalah beliau ..





BAGAIMANA VIVIX BANTU PEROKOK BERHENTI MEROKOK?
===================================================
VIVIX bantu DETOX Nikotin yang ada di darah ,organ dan otak .Bila NIKOTIN dah tiada , rasa KETAGIHAN pun hilang.
Orang yang merokok ni ada rasa KETAGIHAN.Sebab tu bila mereka cuba nak berhenti , mereka akan rasa ketagih sangat nak merokok kembali ..
Haaaa ..Dengan VIVIX , perokok akan al…